Liepnieka izjukusī laulība vēl aizvien nav oficiāli šķirta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aprīļa beigās polittehnologs un publicists Jurģis Liepnieks pēkšņi paziņoja, ka viņa deviņus gadus ilgušajai laulībai pienācis gals. Par šķiršanos viņš plašāk nav vēlējies runāt, taču viņa talanta cienītāji pēc paziņojuma sākuši vilkt paralēles ar to, kas aprakstīts Liepnieka grāmatā "Mans nabaga pirāts", raksta izdevums "Privātā Dzīve".

To, ka Liepnieku laulība ir uz izjukšanas robežas, ilgu laiku zinājuši tikai paši tuvākie. Runā, ka viņi pašķīrušies jau pērn vasarā, taču turējuši to noslēpumā. Tā tas turpinājās līdz 26. aprīļa vakaram, kad Liepnieks publiskoja paziņojumu sociālajos tīklos.

No plašākiem komentāriem gan Liepnieks, gan Ilze atteikušies.

Vien sarunā ar "Privāto Dzīvi" viņš uzsvēra: "Tas ir mūsu kopīgs paziņojums draugiem un paziņām. Tāpēc jau izskanējušās runas, ka Liepnieks viens paziņojis par šķiršanos, nav pareizas. Tās ir muļķības. Paziņojums nav mans vienpersonisks lēmums, un mēs aizvien paliekam draugi un kolēģi."

Oficiāli viņu laulība vēl aizvien nav šķirta. Pāra paziņas lēš – ar šo soli Liepnieks nesteidzoties, jo abus saistot biznesa intereses, raksta žurnāls.

Beidzamos divus gadus Liepnieks bija pārņemts ar savu romānu "Mans nabaga pirāts". Kad tapa zināms, ka Liepnieka laulība ir izjukusi, lasītāji, īpaši tie, kas labi pazīst autoru, sākuši saskatīt paralēles ar grāmatā aprakstītajiem notikumiem.

Autors grāmatā ir ierakstījis: "Laulība ir it kā speciāli izdomāta, lai pakāpeniski atklātu otrā visu to sliktāko. Lai uzzinātu, kā otrs krāc un kā pirž, kā pārdzeras, kā vemj, kā sanarkojas, kā slimo, kā viņam ir depresija, garastāvokļa svārstības. (..) Iespējams, tu viņu mīli vēl aizvien, bet jau kā radinieku, kā cīņubiedru, kā partneri. Tas nav maz, tas ir lieliski, tas var būt pat ļoti skaisti, tikai tas kategoriski nav tas, ko Marats tagad vēlas savā dzīvē. Viņš vēlas vēl vienu dzīvi."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 9. maija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu