"Analizēšanas spējas plašām tautas masām vēl nav dotas." Sipeniece-Gavare par to, kāpēc ir pret tautas vēlētu prezidentu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Radio balss, TV personība un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, viesojoties raidījumā "360TV ZIŅneši" runāja par gaidāmajām prezidenta vēlēšanām. Sipeniece-Gavare atklāja, kādēļ ir pret pret tautas vēlētu prezidentu.

"Es galīgi neesmu par to. Zinot, ka tauta patlaban ir diezgan, un, lai neapvainojas neviens, bet analizēšanas spējas plašām tautas masām vēl nav dotas. Mums "Savādi gan" laikā bija tāds joks par tautas vēlētu, un mēs teicām, ka tādā gadījumā mēs ievēlētu "Dormeo" matraci, jo viņš tiek reklamēts visu dienu."

Jāatgādina, ka jau 31. maijā norisināsies Latvijas valsts prezidenta vēlēšanas, kurās piedalīsies trīs kandidāti - Uldis Pīlēns, Elīna Pinto un Edgars Rinkēvičs.

Arī Sipenieces vārds neoficiālā balsojumā izskanēja kā viens no iespējamajiem valsts prezidenta amata kandidātiem. Baiba gan sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" pamatoja, kāpēc neredz sevi šajā amatā. 

Arī raidījumā viņa papildināja savu sakāmo, minot vēl būtiskus iemeslus, kāpēc šis amats nebūtu viņai.

Neskatoties uz to, ka visu, protams, var iemācīties, Baibas lielākais trūkums ir asā mēle, un viņa nespētu noslēpt patiesību un būt viltīga. Viņa arī zina, ka no patikšanas līdz nepatikšanai ir viens solis, tāpēc apzinās, ka varētu arī iemantot kāda nepatiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu