"Viņš mani nemīlēja." Jana Bruka dalās atklāsmēs par izjukušajām attiecībām ar Dāvidu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: davids_krumins/ Instagram

Influencere un šovu zvaigzne Jana Bruka (Yana Bruk) savā "Instagram" kontā publicējusi emocionālu vēstījumu, kurā izklāsta savas jūtas pēc šķiršanās no šovā "Mīla kemperī" iepazītā Dāvida Krūmiņa.

Pavisam nesen tapa zināms, ka Janas un Dāvida attiecības ir izjukušas. Jana pastāstīja, ka Dāvids lēmumu neturpināt attiecības paziņojis darba čatā. 

Nu Jana "Instagram" dalījusies ar savām emocijām: "Man ļoti gribētos jums izstāstīt visu kā ir un kā bija manās attiecībās. Vēlos dalīties visos savos pārdzīvojumos, taču pagaidām nezinu, kā to izdarīt. Iznākt live, lai radītu haipu? Lai jūs visi varētu uzdot vienu un to pašu jautājumu – kur ir Dāvids un kāpēc jūs izšķīrāties? Visticamāk neviens no jums nepajautās, kā es jūtos un kā es vispār to visu izturēju…

Jūs teiksiet: "Tā jau es domāju, tas viss ir šovs." Nē.

Man tas nebija šovs. Man tās bija jūtas un cerības. Es noticēju. Gribēju noticēt. Izdomāju cilvēku, kurš neeksistēja.

Es pati to visu izdomāju. Pēc tās pirmās tikšanās, es domāju, ka varēšu noturēt mīlestību. Cerēju un sapņoju, ka izveidošu laimīgas attiecības ar vienkāršu puisi.

Bet kā lai izveidoju attiecības ar cilvēku, kuru esmu izdomājusi?

Viņš neko negribēja. Viņš mani nemīlēja. Ja viņš būtu mani mīlējis, viņš būtu izdarījis visu, lai būtu kopā ar savu sapņu sievieti, un cita attaisnojuma nav.

Ja vīrietis nolemj, ka tā ir viņa sieviete, viņš nekad mūžā nelaidīs viņu prom un izdarīs visu, lai viņi būtu laimīgi kopā, un viss pārējais ir sūds.

Man jums ir liels lūgums – neaiztieciet viņu un neko viņam par mani nerakstiet un nejautājiet. Mans vārds vairs neeksistē kopā ar viņa vārdu. Ja vēlaties atbalstīt šādu vīrieša uzvedību, tad lūdzu, tikai nepieminot manu vārdu. Man jau tā pietiek ar to, ka džeks šova laikā nemitīgi stāsta, kāds viņš ir malacis. Ja viņam blakus nebūtu bijusi es, tad arī nebūtu šādas popularitātes. Tāds cirks. Paldies par uzmanību un sapratni."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Dāvids par šķiršanos publiski paziņoja, viesojoties sarunu šovos "No Bullshit Experience" un "Dž. spot". Viņš intervijās minēja, ka attiecības nav viņa prioritāte.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pāris iepazinās, piedaloties šovā "Mīla kemperī", kur abi viens otrā ieskatījās, iemīlējās un Lasvegasā apprecējās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu