"Es neko nenožēloju." Rojs Rodžers par skandālu ap Evelīnas Pārkeres grāmatu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Evelīna Pārkere un Rojs Rodžers.
Evelīna Pārkere un Rojs Rodžers. Foto: Zane Bitere/LETA

Influenceris un "drag queen" Rojs Rodžers, viesojoties Dāvida jaunajā šovā "Žetons par uzdrīkstēšanos", pastāstīja par skandālu ap influenceres Evelīnas Pārkeres grāmatu.

Kad Pārkere pagājušajā gadā izdeva savu autobiogrāfisko grāmatu, Rojs par to kritiski izteicās publiskajā vidē. "Es gribu pateikt ko labu, bet es nevaru. Labāk būtu nelasījis, man būs kauns viņu satikt. Secinājumi: pirms pašizaugsmes grāmatas rakstīšanas sākumā labāk iziet terapijas kursu un, pirms māci kādam sasniegt virsotnes biznesā, tā virsotne uz doto brīdi ir Gaiziņkalns," skarbs bija Rojs, kurš novērojis, ka pat Mišelas Obamas memuāri cietajos vākos maksā lētāk nekā Pārkeres grāmata

Lūgts pastāstīt par situāciju vairāk, Rojs norāda, ka šis ir piemērs, kad influencerim ir jāuzņemas atbildība pret saviem sekotājiem.

Rojs pauž, ka grāmata, viņaprāt, absolūti nav bijusi tās naudas vērta. Lai gan Rojs zina, ka Evelīna ir apvainojusies, viņš savas domas nav mainījis: "Es nenožēloju neko, ko pateicu. Man liekas, ka tā bija robeža ar krāpniecību - tas, kā tā grāmata tika prezentēta. [..] Tas ir neētiski pret saviem faniem un atbalstītājiem."

Nesen par situāciju izteicās arī Evelīna, viesojoties šovā "Kivičs. Tieši un atklāti". Viņa teica: "Man sāp sirsniņa, ja godīgi. Mēs bijām pazīstami četrus gadus, piedalījāmies dažādos projektos kopā, es viņam uzticējos, mēs esam pavadījuši daudz laika kopā."

Rojs gan norāda, ka jāprot atšķirt, kas ir draugi un kas paziņas. Rojs teic, ka nekad neesot uzskatījis Evelīnu par tuvu draugu, viņiem bijušas draudzīgas attiecības.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēc saceltās ažiotāžas digitālā grāmata vairs nav pieejama. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu