Tenisa vai seksa svētki? Slavenajā Vimbldonā fani mīlas priekiem nodevušies pat lūgšanu telpā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vimbldonas korts
Vimbldonas korts Foto: AP/Scanpix

Šā gada Vimbldonas "Grand Slam" organizatori atklājuši, ka pērn slavenā turnīra ietvaros fani ļāvušies mīlas priekiem speciāli izveidotajās lūgšanu telpās.

"All England Club" tenisa kortu teritorijā, kur norisinās slavenā Vimbldonas turnīra mači, ir ierīkotas tā sauktās klusās telpas, kur spēļu apmeklētāji var doties lūgt dievu vai arī jaunās mātes, kuras to nevēlas darīt publiski, var ar krūti barot savus mazuļus. Šajās telpās ir ierīkoti divi krēsli, izvelkamais galds un vads, ar kuru uzlādēt mobilo telefonu.

Pērn šīs telpas tika izmantotas arī intīmajiem priekiem. Kā sarunā ar "Washington Post" atklāja kāds aculiecinieks, lūgšanu telpu pametis kāds pāris ar smīnu uz lūpām. "Nav ne mazāko šaubu par to, ko viņi tur darīja."

Tāpat citi lūgšanu telpu apmeklētāji sūdzējušies par erotiska rakstura skaņām, kas nākušas no blakus telpām.

Šogad "All England Club" pārstāve Selija Boltone sarunā ar "Telegraph" aicināja apmeklētājus klusās telpas izmantot tām paredzētajiem nolūkiem.

"Ja apmeklētājiem jāiet aizlūgt, tam ir speciāla klusa telpa. Tur iespējams arī zīdīt bērnus. Mēs ceram, ka šīs telpas tiks izmantotas tām paredzētajiem nolūkiem," teikusi Boltone.

Tāpat jau vairākus gadus vietējie sūdzas, ka Vimbldonas maču apmeklētāji ar seksu nodarbojas arī parkā, kas atrodas turpat blakus "All England Club" tenisa kortu teritorijai.

Sociālajos medijos klejo attēls, kurā redzams vietējo iedzīvotāju izkārts aicinājums Vimbldonas turnīra apmeklētājiem atturēties no seksa parka teritorijā.

"Spēle, sekss un mačs. Tenisa fani, kuri šeit viesojas, lūdzu, cieniet mūsu parku. Antisociālas darbības, kā, piemēram, narkotiku lietošana, publiska alkohola lietošana, kā arī seksa ballītes, netiks pieciestas," teikts aicinājumā.

Vimbldonas turnīrs norisināsies līdz 16. jūlijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu