VIDEO Verstapena uzvarētāja trofeja otro nedēļu pēc kārtas tiek iznīcināta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Makss Verstapens
Makss Verstapens Foto: dpa/scanpix

Jau otro nedēļu pēc kārtas bez uzvarētāja trofejas bijis spiests palikt šā brīža Pirmās formulas (F-1) čempionāta līderis Makss Verstapens.

Verstapena dominance šajā F-1 sezonā turpinājās ar pārliecinošu uzvaru arī aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā Beļģijas "Grand Prix". Tomēr arī šajā posmā viņš uzvarētāja trofeju vienā gabalā uz mājām nevarēs aizvest.

Pilotu kopvērtējuma līderis bez uzvarētāja trofejas palika arī 22. jūlijā notikušajā Ungārijas GP, kad Lando Noriss uz pjedestāla veica sev raksturīgo šampanieša uzputošanu, apgāžot Verstapena balvu.

Pēc sacīkstēm tika lēsts, ka iznīcinātā Ungārijas GP uzvarētāja trofeja bijusi aptuveni 60 tūkstošus ASV dolāru vērta.

Beļģijas GP gan pie vainas bija paša Verstapena kolēģi. Verstapens kopā ar visu "Red Bull" kolektīvu un visām trim trofejām pozēja fotogrāfiem. Pēc tam, kad fotogrāfi savu darbu bija izdarījuši, tika atvērtas šampanieša pudeles un vairums "Red Bull" darbinieku, tai skaitā pats Verstapens, metās bēgt no dzirkstošā dzēriena šaltīm. Diemžēl kāds no "Red Bull" pārstāvjiem apgāza Beļģijas GP uzvarētāja trofeju, sasitot to.

Šī bija trešā reize pēc kārtas, kad Verstapens triumfējis Beļģijas GP, līdz ar to viņam mājās jau ir divas Beļģijas GP uzvarētāja trofejas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu