"IKEA" brīdina klientus, kuriem ir "Lettan" spoguļi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas "IKEA" lielveikals.
Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas "IKEA" lielveikals. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Mēbeļu tirgotājs "IKEA" aicina veikt labojumus atsevišķiem "Lettan" spoguļiem, pavēstīja kompānijas pārstāvji.

Pēc kompānijā skaidrotā, konstatēts, ka atsevišķu "Lettan" spoguļu sienas stiprinājumi var salūzt un spogulis var nokrist. Tādējādi "IKEA" aicina klientus, kuriem ir attiecīgais spogulis, uz kuru šis defekts var attiekties, pārstāt to lietot un pasūtīt jaunus stiprinājumus bez maksas.

Tāpat "IKEA" pārstāvji atgādina, ka 2023.gada janvārī "IKEA" izziņoja aicinājumu pārstāt lietot atsevišķus "Lettan" spoguļus un pasūtīt tiem jaunus stiprinājumus, jo tika konstatēts risks, ka var salūzt spoguļa sienas stiprinājumi. Veicot padziļinātu izpēti, kā arī piegādātāja papildu auditu, secināts, ka bojātie sienas stiprinājumi ir bijuši ražošanā ilgāku laiku, nekā sākotnēji tika domāts.

Tādējādi "IKEA" paplašinājusi preču, uz kurām aicinājums attiecas, klāstu. Šobrīd aicinājums saņemt jaunus stiprinājumus attiecas uz "Lettan" spoguļiem ar laika zīmogu līdz un ieskaitot 2105, piegādātāja numuru 21944 un laika zīmogu līdz un ieskaitot 2325. Laika zīmogs un piegādātāja numurs atrodami "Lettan" spoguļa aizmugurē.

"IKEA" pārvaldītājs Latvijā ir SIA "Paul Mason Properties". Kompānija pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2021.gada 1.septembra līdz 2022.gada 31.augustam, strādāja ar 108,933 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11,6% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga gandrīz 2,7 reizes - līdz 17,457 miljoniem eiro.

Kompānija "Paul Mason Properties" Latvijā reģistrēta 2015.gadā, un tās pamatkapitāls ir 20 000 eiro, liecina informācija "Firmas.lv". "Paul Mason Properties" pieder Nīderlandē reģistrētajam "FE Corporation".

Kompānija "IKEA" izveidota 1943.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu