Trešā darba nedēļa "Lauku sētā" - jestra ballīte un negaidīts pavērsiens (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovā "Lauku sēta" aizritējusi jau trešā darba nedēļa. Dalībnieki iedzīvojušies, izveidojušās pirmās koalīcijas un arī pirmās nesaskaņas. Neskatoties uz to, visi kā viens ir gatavi darīt visu, lai saimniekiem būtu prieks par paveiktajiem darbiem. Šīs nedēļas lielais darbs – puķu dārza iekopšana un jauna malkas šķūņa būvniecība.

Darbu šonedēļ bija patiešām daudz, tāpēc dalībnieki cerēja uz kārtīgām pusdienām, par kurām šajā nedēļā rūpējās Šarmantais. Bet pēc viņa gatavotajām maltītēm, no kurām viena bija olu zupa, dalībnieki gandrīz palika tukšiem vēderiem. Darbi rit uz priekšu, taču šonedēļ varēja pārliecināties, ka vairākas saimnieces nevar būt ne tikai virtuvē, bet arī puķu dārzā, dāmām bija teju neiespējami vienoties par kompozīciju.

Tomēr šonedēļ "Lauku sētā" bija svinīgs noskaņojums, jo norisinājās svinības par godu Šarmantā dzimšanas dienai. Ballītes laikā Matīss viņam uzdāvināja vienu no savām atslēgām, pretī iegūstot Šarmantā uzticību. Vai tas bija stratēģisks gājiens, vai tikai laipns žests?

Iespēju ripas spēlē, kurā bija jāatmin dažādi augi, uzvarēja Anita un ieguva svarīgu ripu, kuru viņa uzreiz neatklāja saviem konkurentiem. Izbalsošanā atklājas, ka uz Anitas iegūtās iespēju ripas rakstīts imunitāte, līdz ar to viņa varēja uzelpot, jo dalībnieki par viņu balsot nevarēja.

Uz sliņķu sola šoreiz sēdās Šarmantais, bet par čaklāko atzīta Eva. Dalībnieki lēma, ka šovs jāpamet Ingūnai, un tieši viņa sēdās uz izbalsoto sola blakus Šarmantajam. "Lauku sētas" klasiskajā uzdevumā – pupiņu šķirošanā Ingūna zaudē, tomēr šova vadītājs Jānis Rāzna viņai dod otru iespēju, ļaujot šovakar vēl nepamest "Lauku sētu".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu