Uzņēmums, kurš atcēla 6500 sveču pasūtījumu no labdarības projekta cilvēkiem ar ļoti smagiem attīstības traucējumiem, atvainojies (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Grupu māja neatkarīgai dzīvei/Facebook

"Grupu māja neatkarīgai dzīvei" sociālajā tīklā "Facebook" 22. septembrī dalījās ar ziņu, ka ticis atcelts viņu visu laiku lielākais pasūtījums. Pēc sabiedrības reakcijas uz šo paziņojumu uzņēmums, kurš atcēla pasūtījumu, atvainojies un apliecinājis, ka gatavs iegādāties visas sagatavotās sveces; taču tās vairs nav pieejamas.

"Mīļie draugi! Paldies visiem par atbalstu, mēs esam sveču pasūtījumos "līdz ausīm". Nespējam pat visiem atbildēt uzreiz uz e-pastiem, un nedusmojieties, ja sūtījumi nedaudz jāpagaida – pilnīgi visi tiks nosūtīti!" sākas "Grupu māja neatkarīgai dzīvei" jaunākais ieraksts.

Labdarības organizācija vēlas pastāstīt, ka situāciju ar uzņēmumu, ar kuru radās pārpratums, ir izrunāta.

"Uzņēmums atvainojās, un mēs atvainošanos, protams, pieņēmām. Dzīvē galu galā gadās visādi, droši vien sarunās viens otru nebijām līdz galam sapratuši. Uzņēmums bija gatavs arī iegādāties visas sagatavotās sveces, bet jāsaka, ka šo sveču vairs nav! Visas šim pasūtījumam izgatavotās sveces līdz pēdējai ir izpirktas!

Paldies, mīļie! Ar tādu atbalstu grupu māju jauniem cilvēkiem ar ļoti smagiem attīstības traucējumiem mēs noteikti uzcelsim. Turiet īkšķus, lai mums pietiek spēka izsūtīt visiem jau pasūtītās sveces. Un tad jau gatavosim nākamās..." vēsta ieraksts.

Kampaņu "Miljons sveču grupu mājai" var atbalstīt, gan iegādājoties sveces, gan ziedojot.

Ja vēlaties sveces pasūtīt, lūdzu, rakstiet FB inbox vai uz e-pastu inga.skestere@lkndz.lv.

Visa peļņa no sveču pārdošanas tiek novirzīta grupu mājas izveidei jauniem cilvēkiem ar ļoti smagiem attīstības traucējumiem!

Mēs būsim no sirds pateicīgi arī par katru ziedojumu lielā mērķa piepildījumam!"

Konts ziedojumiem ar pārskaitījumu:

"Latvijas Kustība par neatkarīgu dzīvi" Biedrība,

Reģ nr. 40008150439,

Konts: LV36HABA0551043713971

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu