VIDEO Porziņģa jaunā komanda neviļus "zem tanka" pamet vienu no savām zvaigznēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeilens Brauns
Džeilens Brauns Foto: AFP / Scanpix

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa jaunais klubs Bostonas "Celtics" savā "Instagram" kontā publikas kritikas krustugunīs nejauši nostādīja vienu no savām zvaigznēm Džeilenu Braunu.

Jau pēc aizvadītās sezonas izslēgšanas spēlēm, no kurām Bostonas "Celtics" izstājās ar zaudējumu septiņu spēļu sērijā pret Maiami "Heat", Brauns izpelnījās kritiku par savām prasmēm driblā ar kreiso roku.

Šobrīd liela Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas ir sākušas treniņnometnes, līdz ar to klubu sociālo mediju cilvēki arvien biežāk komandu kontos publicē video ar kadriem no treniņprocesa.

Arī "Celtics" vienā no saviem "Instagram" īsajiem stāstiņiem, acīmredzot, daudz neaizdomājoties, publiskoja video, kurā Džeilens Brauns laukuma malā driblē.

Interneta lietotāji nekavējoties pievērsa uzmanību faktam, ka Brauns konkrētajā video nepārliecinoši driblē ar kreiso roku, nopeļot basketbolistu. "Celtics" vēlāk šo video izņēma no saviem sociālo mediju kontiem...

- "Brauns joprojām nav uzlabojis driblu ar kreiso roku."

- "Brauns neprot driblēt ar kreiso roku. Teitams pēc muskuļu masas uzņemšanas vairs nespēj iemest brīvus metienus..."Celtics" atkal zaudēs pret Maiami."

- "Teitamam un Braunam jāiekausta cilvēki, kuri publisko šos video."

- "Labi, ka Brauns cīnās ar savām bailēm."

- "Vai Džeilens Brauns starpsezonā vispār ir strādājis pie dribla ar kreiso roku?"

Tāpat internetā izplatījies video, kurā ne pārāk labi ar metienu pēc muskuļu masas uzaudzēšanas sokas citam "Celtics" spīdeklim Džeisonam Teitamam.

Jaunā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona sāksies 24. oktobrī. "Celtics" pirmo sezonas maču aizvadīs naktī uz 26. oktobri, plkst. 2 pēc Latvijas laika tiekoties ar Porziņģa bijušo komandu Ņujorkas "Knicks". Savukārt pirmo pārbaudes spēli bostonieši aizvadīs naktī uz 9. oktobri, plkst. 1 pēc Latvijas laika tiekoties ar Filadelfijas "76ers". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu