"Rīgas Zeļļi" uz pārbaudes laiku piesaista amerikāņu basketbolistu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Naidžels Džonsons
Naidžels Džonsons Foto: Publicitātes foto

Latvijas basketbola komanda "Rīgas Zeļļi" pēc saspēles vadītāja Toma Skujas traumas piesaistījusi amerikāņu aizsargu Naidželu Džonsonu, vēsta klubs.

Ar 25 gadus veco basketbolistu, kurš iepriekšējā sezonā traumas dēļ nespēlēja, noslēgts līgums uz vienu sezonu, bet vispirms būs mēnesi ilgs pārbaudes laiks.

"Lai arī bijām plānojuši papildinājumu ārējā līnijā mazliet vēlāk, Toma Skujas savainojums piespieda reaģēt ātrāk," lēmumu pastiprināt sastāvu komentēja "Rīgas Zeļļu" prezidents Edgars Buļs. "Džonsons ir agresīvs, fiziski labi sagatavots spēlētājs, kurš var spēlēt abās aizsargu pozīcijās un izkārtot metienus sev un komandas biedriem. Tuvākā mēneša laikā sapratīsim, cik labi viņš iederas mūsu modelī un vai paliks komandā līdz sezonas beigām."

2021./2022.gada sezonā Džonsons pārstāvēja Ungārijas čempionāta komandu "Nyiregyhaza". Piedaloties 30 mačos, Džonsons vidēji guva 21,4 punktus, izcīnīja 3,8 atlēkušās bumbas un atdeva 4,9 rezultatīvas piespēles. Starpsezonā basketbolists iedzīvojās savainojumā, kas liedza viņam doties laukumā 2023./2024.gada sezonā.

"Rīgas Zeļļi" sezonas pirmajos divos mačos izcīnījuši uzvaras.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu