VIDEO Porziņģis skaidro, kāpēc izšķirošais metiens pret "76ers" bija tik neveiksmīgs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristapam Porziņģim trešdien, 8. novembrī, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā bija teicama iespēja izraut neizšķirtu pēdējās sekundēs, par nerealizēto metienu teica Latvijas basketbolists.

Bostonas "Celtics" komanda viesos ar rezultātu 103:106 (27:22, 27:39, 17:20, 32:25) zaudēja Filadelfijas "76ers" basketbolistiem.

Sešas sekundes pirms pamatlaika beigām Porziņģis izpildīja tālmetienu, taču metiens bija par īsu un latvietim neizdevās panākt neizšķirtu.

Video: Porziņģa spilgtākās epizodes mačā pret "76ers"

"Apmāniju pretinieku, taču tas bija vairāk kā pustālais metiens. Izlecu pārāk augstu, ko parasti nedaru, izpildot tālmetienus. Tiklīdz, kā atlaidu bumbu, sapratu, ka metiens būs par īsu. Bija brīvs metiens, neko labāku nevarēja vēlēties," preses konferencē pēc spēles teica Porziņģis.

Spēles plāns pret viena no spēcīgākajām konkurentēm Austrumu konferencē esot izdevies, tāpat bijušas iespējas divatā segt Džoelu Embīdu, atzina Porziņģis.

"Pratām atspēlēties izbraukuma mačā pret "76ers", kas nav viegli. Varam no šīs spēles ņemt gan pozitīvo, gan negatīvo," teica basketbolists.

"Celtics" ar piecām uzvarām septiņās spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, kur līdere ar sešiem panākumiem septiņos mačos ir "76ers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu