Pasaules čempions Vācijas izlases rindās Daniels Taiss pārcelsies uz Losandželosas "Clippers"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daniels Taiss
Daniels Taiss Foto: AP/Scanpix

Šogad Pasaules kausā basketbolā zelta medaļu izcīnījušais Vācijas izlases centra spēlētājs Daniels Taiss no Indiānas "Pacers" pārcelsies uz Losandželosas "Clippers", vēsta ESPN.

"Pacers" ar Taisu vienojušies par līguma izpirkšanu, kas viņam kā brīvajam aģentam ļaus pievienoties "Clippers" komandai. Taisam uz šo sezonu ir spēkā līgums par 9,1 miljonu ASV dolāru.

31 gadu vecais Taiss šosezon laukumā devās tikai vienā "Pacers" spēlē, nespējot nostiprināties gados jaunajā komandā, kas spēlē ātru basketbolu. Septiņu sezonu laikā, pārstāvot Bostonas "Celtics", Čikāgas "Bulls", Hjūstonas "Rockets" un "Pacers" komandas, vācietis vidēji mačā guvis 7,5 punktus un izcīnījis 4,9 atlēkušās bumbas.

Labākais sniegums izslēgšanas turnīrā Taisam bija bostoniešu sastāvā 2020.gadā, kad viņš 17 mačus sāka starta pieciniekā, guva vidēji 8,9 punktus, izcīnīja 7,1 atlēkušo bumbu un bloķēja 1,2 metienus.

Meisonam Plamlī ārstējot krustenisko saišu traumu, "Clippers" komandai nepieciešams pastiprinājums centra spēlētāja pozīcijā.

Pēc Džeimsa Hārdena piesaistīšanas "Clippers" zaudējusi sešos mačos pēc kārtas un ar trīs uzvarām desmit spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu