"Tas ir cirks." Fjūrija tēvs turpina bažīties par dēla cīņu pret Usiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AP/Scanpix

Boksa zvaigznes Taisona Fjūrija Džons intervijā "YouTube" kanālam "Seconds Out" paudis bažas par dēla gatavību gaidāmajai cīņai pret Oleksandru Usiku.

Fjūrijs un Usiks ringā kāps 17. februārī. Abu supersmagā svara spīdekļu cīņa jau vairākkārt ir pārcelta.

Lai gan līdz cīņai ir palikuši mazāk nekā divi mēneši, Fjūrijs savā "Instagram" kontā publiskojis kadrus, kuros redzams, kā viņš kopā ar ģimeni ir atvaļinājumā. Savukārt Usiks aktīvi gatavojas gaidāmajam duelim.

Džons Fjūrijs uzskata, ka viņa dēlam šobrīd apkārt neesot pareizo cilvēku. To viņš sapratis jau pirms nesenās cīņas pret bijušo UFC čempionu Fransisu Nganū: "Es redzēju pāris atvērtā treniņa raundus pirms cīņas pret Nganū. Sapratu, ka Taisonam priekšā būs garš vakars.

Neesmu teicis, ka mans dēls ir norietā, jo tā vienkārši nav. Bet cilvēki viņam apkārt īsti nekam nav derīgi. Viņa treniņu process ir kļuvis mazāk kvalitatīvs. Arī treniņnometnes kvalitāte ir regresējusi. Tā nav treniņnometne, tas ir cirks." 

Džons Fjūrijs arī neslēpj, ka viņš joprojām ir satraukts par dēla izredzēm gaidāmajā supercīņā. Viņš arī neizslēdz iespēju, ka Taisons cietīs neveiksmi, ja nemainīs treniņu stratēģiju.

"Ir jāatgūst šis "izsalkums". Jāatgriežas pie vecajām metodēm, lai to atgūtu, - sviedri, asinis, mēsli un asaras. Jo tieši tam šobrīd cauri iet Usiks - sviedriem, asinīm, mēsliem un asarām. Viņam apkārt ir disciplinēti, profesionāli un lieliski cilvēki. Manuprāt Taisonam šādu cilvēku nav. Ja Taisons neveiks izmaiņas, zaudējums ir pavisam reāls," sacīja Fjūriju ģimenes patriarhs.

Taisona Fjūrija kontā 35 aizvadītajās cīņās ir 34 uzvaras un viens neizšķirts pret Deonteju Vailderu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu