Otrdienas horoskops: 26. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 26. decembrim. 

AUNS

Daži pārdomu brīži iespējami saistībā ar sirdslietām. Ja kas nav pa prātam, tad risini mierīgā sarunā ar otru cilvēku, bet neko neapspried ar radiem, draugiem, paziņām.

VĒRSIS

Neturi emocijas pie sevis, bet dalies savās pārdomās ar mīļoto cilvēku. Sirdslietās svarīga arī garīgā sapratne un spēja ne tikai skatīties vienam uz otru, bet kopīgi nākotnē.

DVĪŅI

Svarīga privātā dzīve. Dažādas darīšanas ar ģimenes locekļiem, iespējams, kādam no viņiem nepieciešams padoms. Sazinies arī ar radiniekiem, kas tālākās zemēs.

VĒZIS

Svarīgas arī ģimenes lietas: lutināsi savējos, gādāsi par mājas saimniecību un jutīsies omulīgi. Brīvajiem ļaudīm prātā var ienākt doma, ka jāveido nopietnas attiecības.

LAUVA

Sirds ilgosies pēc romantikas un dvēseliskām sarunām. Vajadzētu pavadīt laiku ar mīļoto, izrunāties, apspriest nākotnes ieceres. Var rasties interesanti plāni.

JAUNAVA

Vai gan ir iespējams tik ilgi atpūsties un nedomāt par darbu? Ne vienam vien šīs nedēļas svētku brīvdienas šķitīs pārāk garas. Ja vēlies un ir iespējas, vari šodien arī mazliet pastrādāt.

SVARI

Kopā ar mīļoto cilvēku un ģimeni labi pavadīsi laiku. Sekmīga diena, lai saimniekotu mājās, iekārtojot ģimenes ligzdiņu un mainot un atjaunojot interjeru.

SKORPIONS

Laba intuīcija un izpratne par apkārt notiekošo un cilvēku rīcības motīviem. Tavā viedoklī ieklausīsies un to respektēs. Iespējams, nāksies kādam tuvam cilvēkam palīdzēt ar padomu vai praktiski.

STRĒLNIEKS

Svētku brīvdienas beidzas un iekrājušies dažādi saimniecības darbi mājās. Kad tie apdarīti, tad jauka pasēdēšana kopā ar savējiem. Pagatavo ko gardu, uzklāj galdu. Būs sirsnīgi un omulīgi.

MEŽĀZIS

Prāts mazliet nemierīgs, jo – brīvdienas, tas ir labi – taču darbi negaida. Šodien vēl mierīgi atpūties, uzkrāj spēkus, un saplāno, kas vēl līdz gadumijai jāizdara.

ŪDENSVĪRS

Gribēsi analizēt un iedziļināties attiecību smalkumos. Jāgādā par saskaņu, tāpēc nerīkojies emociju iespaidā, bet katru vārdu un katru soli kārtīgi apdomā.

ZIVIS

Emocionāla diena, tāpēc vēlams kontaktēties ar pozitīviem cilvēkiem. Vislabākā kompānija – mājās. Ģimenes lokā saistošas sarunas, un draudzīgā gaisotnē arī saimniecības darbi veiksies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu