Rucavas pagastā liesmas izpostījušas divas neapsaimniekotas jaunbūves

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova / LETA

Ceturtdien Dienvidkurzemes novada Rucavas pagastā liesmas izpostījušas divas cieši blakus esošas neapsaimniekotas jaunbūves, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Viktorija Gribuste.

Izsaukumu uz notikuma vietu ugunsdzēsēji saņēma plkst.9.52. Dega divas neapsaimniekotas jaunbūves - viena 300 kvadrātmetru platībā un otra 200 kvadrātmetru platībā. Ēkas uzbūvētas trīs metru attālumā viena no otras. Ugunsdzēsējiem no liesmām izdevās nosargāt vēl vienu netālu esošu ēku. Dzēšanas darbos piedalījās arī Otaņķu pašvaldības ugunsdzēsības formējums. Plkst.14.57 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt plkst.18.29 VUGD saņēma izsaukums uz Finiera ielu Rīgā, kur deviņstāvu dzīvojamās mājas devītā stāva dzīvoklī dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. No piedūmotā dzīvokļa ugunsdzēsēji izglāba cilvēku. Plkst.19.10 darbs notikumā noslēdzās.

Kā informēja Gribuste, aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega sodrēji ēkas dūmvadā, šķūnis, divas vieglās automašīnas, malka un atkritumi. Diennakts laikā VUGD kopumā saņēma 48 izsaukumus - septiņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 27 uz glābšanas darbiem, bet 14 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu