Noskaties "Kraken" hokejisti uz "Ziemas klasiku" iziet ar ļoti amizantu rituālu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sietlas "Kraken" hokejisti
Sietlas "Kraken" hokejisti Foto: Reuters/ScanPix

Pirms Nacionālās hokeja līgas (NHL) "Ziemas klasikas" jeb mača zem klajas debess visai interesantu rituālu sarīkoja Sietlas "Kraken" klubs.

Sietlas "Kraken" ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) pārspēja patreizējo Stenlija kausa ieguvēju Vegasas "Golden Knights".

Jau uz spēli "Kraken" hokejisti ieradās tērpušies kā zivju tirgoņi, rokās nesot lielas plīša zivis.

Taču zivju tematika ar to vēl nebija galā. Kad Sietlas kluba hokejisti devās uz laukumu, viņus no abām pusēm ieskāva cilvēki oranžos kombinezonos, kuri pāri spēlētāju galvām mētāja zivis...

Par mača spožāko zvaigzni tika atzīts "Kraken" vārtsargs Džoijs Dakords, kurš atvairīja visus 35 viesu komandas spēlētāju metienus, tiekot pie savas otrās "sausās" spēles sezonā un karjerā.

"Ziemas klasiku" 15 maču vēsturē šī bija pirmā reize, kad kādas komandas vārtsargs nav ticis pārspēts.

Pirmajā periodā "Kraken", kas spēli aizvadīja 47 313 skatītāju priekšā ASV Beisbola Līgas (MLB) kluba Sietlas "Mariners" mājvietā atklātajā stadionā, vadībā izvirzīja Ēli Tolvanens.

Otrās trešdaļas ievadā Viljams Borgens panāca 2:0, bet trešā perioda sākumā Jani Gords panāca beigu rezultātu 3:0 mājinieku labā.

"Kraken" šī bija piektā uzvara pēc kārtas un komanda ar 39 punktiem 38 mačos ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, kamēr čempione "Golden Knights" piedzīvoja piekto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs un ar 49 punktiem atrodas trešajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu