Trešdienas horoskops: 3. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Olya Maximenko/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 3. janvārim.

AUNS

Ļoti iespējams, ka rodas jaunas peļņas iespējas – galvenais nenokavēt īsto brīdi, kad jāiesaistās. Šodien esi modrs un atsaucīgs, tad viss izdosies.

VĒRSIS

Laba diena jauniem pasākumiem. Radīsies kāda lieliska ideja, kas nākotnē sola bankas konta papildinājumu. Tikai uzraksti biznesa plānu un izveido tāmi. Tev tas padodas.

DVĪŅI

Vari darboties rāmā ritmā, jo īpaši panākumi nav gaidāmi. Ja izrādīsi iniciatīvu, drīzāk tiksi pie smagiem un atbildīgiem pienākumiem, kurus pildot, atdeves nekādas.

VĒZIS

Darbā iespējams diezgan saspringts emocionālais fons, bet galvenais – neiesaistīties strīdos. Ļoti iespējams, ka viss nav tā, kā izskatās. Nodarbojies ar to, kas pašam aktuāli.

LAUVA

Ikdienas vajadzībām tērējies ar apdomu un nepērc lietas, kas nav patiešām nepieciešamas. Līdzīgi ar ieguldījumiem - nedrīkst riskēt, ja nav pilnīgas pārliecības par atdevi.

JAUNAVA

Tev labāk patiktu darboties vienam un pašam pārraudzīt spēles laukumu, bet tas diez vai būs iespējams, un diez vai vajag. Jo spēcīgāka komanda, jo labāks galarezultāts.

SVARI

Domu lidojuma tev netrūkst, un šī diena būs ražīga. Vēl arī paliks pāri enerģija, lai parūpētos par neformāli tīkamu atmosfēru darbavietā. Kolēģi to novērtēs.

SKORPIONS

Svarīgi lūkoties uz izdevīgumu, jo patlaban, kaut ko mainot pierastajā ritmā, ir iespējas palielināt ienākumus. Neko gan nesasteidz – visu vajag pārbaudīt.

STRĒLNIEKS

Diskusiju diena. Ja kādā brīdī viedokļi ar partneriem nesakrīt, tad jābūt gatavam kompromisam – nevajag strīdēties un tēlot „patiesības ministriju”. Ieklausies un pieņem.

MEŽĀZIS

Vēlēsies sasniegt visaugstākā kalna galotni. Citi atzīs tavu autoritāti, ieklausīsies padomos un pateiks paldies. Ja krietni pastrādāsi, tad tiksi atalgots materiālā izteiksmē.

ŪDENSVĪRS

Vajadzētu raudzīties pēc jauna darba vai jauniem sadarbības partneriem. Un galvenais – turēties tālāk no intrigām profesionālajā vidē.

ZIVIS

Liela nozīme draudzībai – tev līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Tikai esi uzmanīgs finanšu darījumos un nejauc draudzību un naudas lietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu