VIDEO "Kauns par to." Apspriestais šova "Būs vai nebūs" dalībnieks Deivids komentē savu uzvedību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Noslēdzoties pašmāju šovam "Būs vai nebūs", iznākusi arī noslēdzošā sērija, kurā dalībnieki atskatījās uz dažādiem notikumiem šovā, kā arī pauda personīgo viedokli par pēdējā laikā aktualizējušos uzmākšanās un vardarbības tematu.

Sabiedrības interesi jau iepriekš piesaistīja šova dalībnieks Deivids, kurš vairākās šova epizodēs pret daiļā dzimuma pārstāvēm izturējās nepiedienīgi, uzmācās un dāmu nevēlēšanos, lai viņām pieskaras, neņēma vērā. Šovam noslēdzoties, atziņās dalījies arī viņš pats.

Atbildot uz jautājumu, kādas ir sajūtas pēc šova, Deivids teic: "Bišķiņ ir neērti, kauns par to, varbūt bišķiņ par daudz pāršāvu pār strīpu, meitenēm pa dupsi devu vaļā. Bet es pieļauju iespēju, ka tas ir alkohols, bet tas ir tikai attaisnojums laikam."

Vaicāts, ko pazīstamie teikuši par šovā redzēto, viņš neslēpj, ka arī viņa mammai bijis savs vārds bilstams. Viņš neslēpa, ka pēc tādiem skatiem draugi no viņa novērsušies: "Viņi ieraudzīja, uz ko esmu spējīgs un ko varu izdarīt. Bija cilvēki, kas pateica – neraksti man vairāk."

Deivids atklāja arī to, ka neviena no šova meitenēm ar pretenzijām nav vērsusies pret viņu. 

Ko par šovu domā citi dalībnieki, skatieties pēdējā "Būs vai nebūs" epizodē. 

Jau vēstīts, ka TVNET+ lūdza producentus komentēt izskanējušās bažas par Deivida uzvedību, alkohola lietošanu šova laikā un ne tikai.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu