"Ak dievs, kā es to nožēloju!" Šova "Būs vai nebūs" dalībnieces atskatās uz sadarīto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes, Apollo.lv kolāža

Pašmāju pikantēriju šova "Būs vai nebūs" papildu sērijā šova dāmas atskatījās uz šovā piedzīvoto, daloties atziņās par redzēto un pastāstot, kāda ir dzīve pēc šova. 

Vienai no šova spilgtākajām dalībniecēm Martai šovu skatīties pēc tā iznākšanas esot "diezgan interesanti". Viņa neslēpj, ka ir ne tikai patīkamas emocijas, par redzēto ir arī kauns. 

Savukārt dalībniece Ginta secina, ka vajadzējis mazāk lietot alkoholu. Vaicāta, vai viņu kāds piedzirdīja vai tomēr tā bijusi pašas izvēle, meitene saka: "Es pati visu laiku dzēru, nebija tā, ka uzspiež."

Tīmeklī plaši tika apspriesta šova 4. sērija, kurā divi dalībnieki – Ginta un Deivids – ļāvās mīlas priekiem.

Atskatoties uz šo epizodi, Ginta atzīstas: "Ak, dievs, kā es to nožēloju!"

Tumšmatainā Kristiāna uzskata, ka šovā neesot darījusi neko tādu, kā dēļ viņai būtu jākaunas. Tikmēr šova uzvarētājai Ļubai ir kauns par skūpstīšanos ar Martu: "Riktīgs kauns. Es tā nekad vairs nedarīšu."

Jau vēstīts, ka arī šova dalībnieks Deivids komentēja savu uzvedību. Šķiet, Deivids bija apspriestākais šova dalībnieks, jo vairākās epizodēs skatītāji novēroja, ka pret daiļā dzimuma pārstāvēm viņš izturējās nepiedienīgi, uzmācās un dāmu nevēlēšanos, lai viņām pieskaras, neņēma vērā. 

Viņam par savu rīcību ir kauns, viņš atzinās, ka ir bijušas situācijas, kurās šāvis pār strīpu.

Atsaucoties uz sabiedrības interesi par šovu, "Apollo.lv" uzrunāja šova producentus, lūdzot komentēt izskanējušās bažas par Deivida uzvedību, alkohola lietošanu šova laikā un ne tikai.

Foto: Šova "Būs vai nebūs" aizkulises

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu