Ļāva sildīties mašīnā un izturējās saprotoši. Poliete slavē Bauskas policistus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Policija. Ilustratīvs attēls.
Policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere / LETA

Bauskas novada pašvaldība saņēmusi sirsnīgu vēstuli no Varšavas iedzīvotājas Gražinas Goralas (Grażyna Góral), kurā viņa izsaka pateicību policijas darbiniekiem, kas izrādījuši neatsveramu atbalstu pēc ceļu satiksmes negadījuma, ziņo novada pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļa. 

Negadījums noticis 30. novembrī ap plkst. 11.30 uz autoceļa A7 Dimzukalna apkaimē, Iecavas pagastā. Ar savu 90 gadus veco māti, kas ir cilvēks ar invaliditāti, suni un kaķi Gražina braukusi ar automašīnu no Somijas uz Poliju.

Automašīnai plīsusi riepa, transportlīdzeklis bīstami saslīdējis uz ceļa un spēcīgi atsities pret aizsargmargām. Neskatoties uz daudzajiem telefona zvaniem, vairāk nekā divas stundas braucēji aukstumā gaidījuši palīdzību iestrēgušā automašīnā.

Vēstulē Gražina dalās ar piedzīvoto: "Pirmo atbalstu saņēmām no divām policistēm automašīnā ar valsts numura zīmi JU-1013; viena no viņām bija Diāna. Policistes mums izrādīja lielu sapratni, palīdzēja ar telefona kontaktiem un organizēja savu policijas kolēģu palīdzību no Iecavas.

Milzīgs paldies un uzslavas Bauskas novada pašvaldības policistiem Aigaram Zundam un Mārtiņam Jankovskim. Viņi aizveda mani, manu mammu un mājdzīvniekus uz savu mašīnu, kur mēs varējām sasildīties, novērtēja mašīnas bojājumus, izsauca evakuatoru un aizveda mūs uz autoservisu.

Paralēli visām rūpēm, izrādīja lielu sapratni, empātiju un personīgo kultūru. Jāpiebilst, ka visi četri policisti ļoti labi runāja angļu valodā.

Neskatoties uz mūsu bīstamo piedzīvojumu, esam pateicīgas brīnišķīgajiem latviešiem, kuri sniedza mums draudzīgu un profesionālu palīdzību! Paldies!"

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu