Zviedrijas pēc spēka otrās līgas komanda pagarina līgumu ar Bunci

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Filips Buncis
Filips Buncis Foto: DINAMO RIGA

Zviedrijas pēc spēka otrās hokeja līgas - "Allsvenskan" - vienība Vestervīkas IK (VIK) pagarinājusi līgumu ar latviešu uzbrucēju Filipu Bunci arī uz nākamo sezonu, vēsta klubs.

Vestervīkas komanda šobrīd turnīra tabulā ieņem priekšpēdējo, 13.vietu, sezonas otrajā pusē cīnoties par vietas saglabāšanu "Allsvenskan".

26 gadus vecais Buncis šosezon 31 "Allsvenskan" mačā atzīmējies ar pieciem gūtiem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm.

Pirms tam pusotru sezonu Buncis spēlēja Slovākijas ekstralīāā "Nitra" rindās , ar kuru kļuva par 2021./2022.gada sezonas vicečempionu, bet pagājušajā sezonā komanda izstājās jau ceturtdaļfinālā. Kopumā Buncis "Nitra" rindās 55 regulārā čempionāta mačos izcēlās ar 28 (10+18) punktiem, bet 27 "play off" spēlēs sakrāja 13 (9+4) punktus.

"Rīgas" audzēknis Buncis karjeras laikā pārstāvējis arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo", Vācijas vienību Krēfeldes "Penguine", četras sezonas spēlējis Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA) Arizonas štata universitātes komandā, kā arī trīs sezonas Ziemeļamerikas hokeja līgā (NAHL).

Latvijas izlasē Buncis pasaules čempionātos vai olimpiskajās spēlēs viņš nav startējis. Uzbrucējs pasaules junioru čempionātos pārstāvējis Latvijas U-18 un U-20 izlases.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu