Video "Celtics" bez Porziņģa uzveic Rietumu konferences līderi un labo kluba rekordu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
NBA komandu Bostonas "Celtics" un Minesotas "Timberwolves" duelis
NBA komandu Bostonas "Celtics" un Minesotas "Timberwolves" duelis Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien ceļgala problēmu dēļ nespēlēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, taču viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

Austrumu konferences vadošā komanda "Celtics" mājās ar rezultātu 127:120 (32:27, 22:26, 25:32, 32:26, 16:9) papildlaikā uzveica Minesotas "Timberwolves" basketbolistus, kuri ir līderi Rietumu konferencē.

Bostona sasniegusi jaunu kluba rekordu – kopš sezonas sākuma komandai savā laukumā izdevies uzvarēt 18 spēlēs pēc kārtas. "Celtics" šosezon mājās joprojām nav izjutusi zaudējuma rūgtumu.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 45 punktiem bija Džeisons Teitums, kurš trāpīja sešus no 11 tālmetieniem un realizēja 13 no 14 soda metieniem, bet 35 punktus pievienoja Džeilens Brauns (3p. 4/7, soda metieni 13/13).

"Timberwolves" komandā 29 punktus guva Entonijs Edvardss, bet Karls Entonijs Taunss izcēlās ar 25 punktiem, 13 atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Minesotas komandai traumas dēļ nevarēja palīdzēt viens no līgas labākajiem aizsardzības spēlētājiem – "Timberwolves" pamatsastāva centrs Rūdijs Gobērs.

Uzvarētājiem lieliski nospēlēja Teitams, kurš guva 14 punktus ceturtajā ceturtdaļā un vēl 12 pievienoja mača papildlaikā.

Cīņas gaita bija sīva visas spēles garumā. Neviena no komandām neieguva vadību vairāk par desmit punktiem. "Celtics" lielākais pārsvars bija desmit, bet pretiniekiem deviņi punkti.

"Celtics" ar 29 uzvarām un astoņiem zaudējumiem ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē.

"Timberwolves" ar bilanci 26-11 ierindojas pirmajā pozīcijā Rietumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu