VIDEO Tūrists uzskata, ka Latvijas auto nomas uzņēmums cenšas no viņa izspiest 25 000 eiro (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Aizvadītajā gada nogalē Itālijas pilsonis Paolo vēlējās Latvijā nomāt automašīnu un apceļot Baltijas valstis, kā arī satikt savu draudzeni. Tika izvēlēts lētākais auto nomas piedāvājums, taču vēlāk tas izrādījās, maigi izsakoties, ļoti dārgs, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu".

Paolo izvēlējies auto nomāt no "Panek" uzņēmuma. Vēl esot Itālijā, Paolo samaksājis vairāk nekā 100 eiro par mašīnas īri un ap 1600 eiro depozīta naudu. Tāpat iemaksājis vēl 13 eiro par to, ka mašīnu savākšot pēc biroja darba laika.

Ierodoties Latvijā, firmas darbinieks paziņojis, ka būs jāsamaksā vēl 25 eiro, jo pēc mašīnas viņi atnākšot pulksten 22.00 vakarā. Piekrītot veikt samaksu, sekojis nākamais jautājums, vai plāno doties ārpus Latvijas, par ko arī būs jāmaksā 200 eiro. Itālim un viņa draudzenei bija plāns braukt uz Igauniju, taču, izdzirdot summu, kas citās kompānijās ir daudz zemāka, viņi pārdomājuši doties uz kaimiņzemi.

Darbinieks pēkšņi norādījis, ka tomēr līgumu nāksies lauzt, jo menedžerim itālis šķietot aizdomīgs. Paolo bijis šokā par šādu lēmumu un uzskatījis, ka darbinieks ir rasists, ziņo "Bez tabu".

"Panek" darbinieks paziņojis, ka ir tikai viens veids, kā Paolo var tikt pie automašīnas – viņam ir jāsamaksā 25 tūkstoši eiro.

Sašutušie ceļotāji izsauca policiju.

Stāsta turpinājums "Bez tabu" sižetā:

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu