Krievijas policijas pulkvedis pēkšņi miris Iekšlietu ministrijas organizētas "tīrīšanas" laikā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Igor Sushko/"Twitter"

Krievijā noticis dīvains atgadījums – Krievijas Federācijas Iekšlietu ministrijas organizētas personāla revīzijas laikā miris policijas pulkvedis Vadims Zavjaļovs, vēsta Ukrainas izdevums "Unian". 

Zavjaļova veselība pasliktinājās telefoniskās sapulces laikā Sanktpēterburgā. 

"Telegram" kanāls "Baza" ziņo, ka Zavjaļovs sapulces laikā sajuties slikti, bet viņa priekšnieki nosprieduši, ka viņš ir alkohola reibumā un tāpēc viņu aizsūtījuši uz "pārbaudēm".

Krievijas mediji apgalvo, ka Zavjalovs 10. janvārī nokrita pie veikala ieejas, pret flīzēm sasitot galvu. Pēc rentgena pārbaudes rezultātiem Sanktpēterburgas 26. rajona slimnīcas ārsti konstatējuši, ka viņam ir smadzeņu satricinājums un galvaskausa velves kaulu lūzums.

Pulkvedis atteicās ņemt slimības lapu, jo apmēram pēc nedēļas viņa darba vietā bija jāierodas Iekšlietu ministrijas amatpersonām. Sapulces laikā (22. janvārī) Zavjalovs pārstāja atpazīt savus kolēģus un sāka runāt, bet ministrijas amatpersonas nosprieda, ka viņš lietojis alkoholu.

"Pulkvedis tika aizturēts. Pārbaudes laikā Zavjļova veselības stāvoklis strauji pasliktinājās, neilgi pēc tam viņš nomira," raksta "Baza".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu