NBA komandas "Jazz" īpašnieks vēlas Soltleiksitijā izveidot NHL klubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Jūtas "Jazz" īpašnieks Raiens Smits trešdien lūdzis Nacionālo hokeja līgu (NHL) uzsākt procesu, kas ļautu Soltleiksitijā izveidot arī NHL komandu.

Smitam piederošā "Smith Entertainment Group" pārrunās ar NHL pavēstīja, ka organizācija varētu izvedot NHL klubu Solteliksitijā. Hokeja komanda varētu bāzēties "Jazz" mājas arēnā "Delta Center" vai arī hokeja klubam tiktu izbūvēta jauna arēna.

"NHL atzinīgi vērtē "Smith Entertainment Group" izrādīto interesi par NHL atvešanu uz Jūtu. Pēdējo divu gadu laikā notikušo sarunu laikā mēs esam bijuši pārsteigti par Raiena un Ešlijas Smitu uzticību savai kopienai, kā arī par viņu aizrautību un vīziju attiecībā uz Jūtu ne tikai kā iespēju hokejam, bet arī kā izcilu sporta un izklaides galamērķi," teikts NHL paziņojumā.

Pēdējo reizi NHL pievienoja jaunu komandu 2021.gadā, kad turnīram pievienojās Sietlas "Kraken", bet pirms tam 2017.gadā cīņā par Stenlija kausu iesaistījās Vegasas "Golden Knights", kas pērn kļuva par čempioni.

"Jazz" īpašniekam pieder arī ASV augstākās futbola līgas (MLS) komanda Soltleiksitijas "Real Salt Lake".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu