Piektdienas horoskops: 26. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Juli_li_Photographer/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 26. janvārim.

AUNS

Šodien apstājies un ieturi pauzi – visu nedēļu esi aktīvi darbojies, un no pārslodzes iespējams stress. Beidz darbu ātrāk un dodies pie savējiem, uz klubu vai draugu ballīti.

VĒRSIS

Jauni izaicinājumi profesionālajā jomā un interesantas iespējas. Vai izdosies un gaisa pilis nesabruks? Notici sev. Lai citi brīnās vai kritizē, bet šis ir tavs laiks.

DVĪŅI

Daudz ideju, oriģinālas domas... Vai tiešām to iespējams realizēt? Esi uzmanīgs - idejas ir visdārgākās, taču par tām daudzi negrib maksāt. Labi darbosies intuīcija un tu sapratīsi, kas kuram aiz ādas.

VĒZIS

Tāda raiba dieniņa. Neparedzēti pavērsieni, var gadīties pa kādam strīdam un, iespējams, jāsaskaras ar nelabvēlību. Taču tu esi mūžīgais optimists. Kā vēsta sakāmvārds: ”Suņi rej, karavāna iet tālāk.”

LAUVA

Lielisks laiks jaunām iespējām, sadarbības veidošanai un peļņas palielināšanai. Naudas lietās jāpievērš uzmanība līgumiem un juridiskiem momentiem – uz solījumiem vien nepaļaujies.

JAUNAVA

Vajag visu tā pamatīgi: izrēķināt un iet soli pa solim. Tā ir pareiza taktika. Rezultāts gan nebūs ātrs, toties ilglaicīgs un stabils. Iespējams, jāapgūst kādas jaunas iemaņas.

SVARI

Kaut arī apkārt daudz nezināmo, tev var rasties iespējas kaut ko mainīt profesionālajā jomā: karjeras kāpiens vai privātā biznesa attīstība, un attiecīgi arī labāka peļņa.

SKORPIONS

Jāpievēršas privātajai dzīvei. Iespējams, esot līdz matu galiņiem iekšā darbā vai biznesa projektos, esi atstājis novārtā mīļoto cilvēku. Noorganizē romantisku piektdienas vakaru.

STRĒLNIEKS

Noskaiti līdz desmit, sakoncentrē spēkus un dodies uz priekšu. Galvenais – soli pa solim un bez emocijām. Paļaujies uz intuīciju un ieklausies labu draugu padomos.

MEŽĀZIS

Apstākļi var būt stiprāki par tavām vēlmēm, tāpēc jābūt pacietīgam un jānogaida. Paļaujies tikai uz saviem spēkiem, un atceries, ka – labāk viens sens draugs, nekā simts jaunu.

ŪDENSVĪRS

Garastāvoklis lielā mērā atkarīgs no finansiālās stabilitātes. Ja tu ej un darbojies ar pilnu jaudu, problēmām nevajadzētu rasties. Sirdslietās gan iespējamas sarežģītas situācijas. Jāprot sarunāties.

ZIVIS

Vajag mainīties un mainīt apstākļus. Nav jau tā, ka dzīvē viss būtu aplami, tomēr vienmēr var vēlēties, lai būtu labāk. Pieņem izšķirošus lēmumus un dari to, ko sen esi gribējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu