Sestdienas horoskops: 3. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: avtk/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 3. februārim.

AUNS

Kustība un darbība ir tava stihija. Arī pēc aizvadītās spraigās darba nedēļas, rosība nerims. Ar prieku satiksies ar draugiem vai apmeklēsi kādu izklaides pasākumu.

VĒRSIS

Gribēsies ar pilnu krūti baudīt dzīvi: apmeklē klubu, satiecies ar draugiem vai sarīko mājas viesības ar intelektuālām sarunām. Daudz pozitīvu emociju.

DVĪŅI

Šī ir sevis mīlēšanas un lutināšanas diena. Nekur neraucies un neko nerisini. Mierīgi atpūties un padomā par ceļiem, kas turpmāk ejami. Var rasties jaunas idejas.

VĒZIS

Vari sarīkot plašāku radu saietu un sazināties ar tuviniekiem un draugiem svešatnē. Sirsnīgas sarunas un mīlestība. Brīvajiem ļaudīm iespējama romantiska tikšanās.

LAUVA

Piemērota diena mājas darbiem, bet nerisini sarežģītus attiecību jautājumus. Ja tomēr tas jādara, tad esi savaldīgs un klausies, ko saka priekšā intuīcija.

JAUNAVA

Būtiska loma sirdslietām. Pasāc kaut ko kopā ar mīļoto cilvēku. Ja šobrīd nav attiecību, tad saposies un dodies cilvēkos – kāda tikšanās var izrādīties liktenīga.

SVARI

Daudz saimniecības darbu un darīšanas ar mīļajiem radiņiem. Vari kārtot dažādus sadzīviskus jautājumus, bet nerīko lielo iepirkšanos, it īpaši tīmeklī, kur virtuālā nauda strauji kūst.

SKORPIONS

Šis un tas darāms mājas saimniecībā, bet pārāk nepārpūlies. Vajag atpūsties un izklaidēties. Un par problēmām jārunā, jo tas, kas paliek dziļi apslēpts, grauž no iekšpuses.

STRĒLNIEKS

Ģimeniska diena un jauka kopā būšana ar tuviem cilvēkiem. Dāvāsi sirds siltumu saviem mīļajiem, bet lutini gan ar mēru. Dāvanu vērtība nav cenā, svarīgāki ir uzmanības apliecinājumi.

MEŽĀZIS

Daudz dzirkstošu emociju sirdslietās. Ieraudzīsi mīļotajā cilvēkā jaunas šķautnes, bet, ja sirds brīva, iespējama aizraujoša iepazīšanās. Prieks arī no neliela izbrauciena dabā.

ŪDENSVĪRS

Dari to, kas ļauj relaksēties: aizbrauc pie dabas, ekskursijā, nelielā ceļojumā vai esi mājās un vienkārši nedari neko. Rāmā atmosfērā var rasties interesantas un noderīgas atziņas.

ZIVIS

Laiks ballītei un dzīves baudīšanai! Saviesīgi pasākumi, tikšanās ar draugiem, pēkšņas simpātijas un kaislību rokenrols. Viena traki jautra dieniņa un daudz pozitīvu emociju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu