Usika un Fjūrija ilgi gaidītā cīņa pārcelta uz nenoteiktu laiku. Fjūrijs treniņu laikā guvis traumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Michael Benson/X

Usika un Fjūrija ilgi gaidītā titānu cīņa par supersmagā svara čempiona titulu tika plānota 17. februārī. Šobrīd cīņa atlikta uz pagaidām nenoteiktu laiku, jo britu bokseris guvis savainojumu treniņu laikā, ziņo ārvalstu mediji.

Taisonu Fjūriju pārstāvošā "Queensberry Promotions" nākusi klajā ar pzaiņojumu, ka Fjūrijs sparinga treniņā Rijādā guvis traumu virs labās acs.

Bokserim bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, tostarp uzliktas vairākas šuves.

Tiek lēsts, ka atgūšanās prasīs ilgāku laiku, tādēļ cīņa 17. februārī nenotiks, taču mērķis ir pēc iespējas ātrāk izziņot jauno potenciālo cīņas datumu.

Kā  var spriest pēc sociālajos tīklos noplūdušiem video, Fjūrijs savainojumu guvis, saņemot sitienu pa aci ar elkoni.

Kā oficiālajā paziņojumā norāda Fjūrijs: "Jūtos absolūti izpostīts pēc tam, kad tik ilgi gatavojos šai cīņai un esmu lieliskā fiziskā formā.

Man ir žēl visu cilvēku, kuri iesaistīti šajā milzīgajā notikumā, un es cītīgi strādāšu pie cīņas pārcelšanas, kolīdz mana acs būs sadzijusi.

Varu tikai atvainoties visiem, kurus šis ietekmējis, tostarp manu un Usika komandu, pārējos "undercard" bokserus, sadarbības partnerus, līdzjutējus, kā arī organizatorus un draugus Saūda Arābijā."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu