Promotieris ieskicē, kādu summu par supercīņu pret Fjūriju saņems Usiks (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters Connect/Scanpix

Ukraiņu boksera Oleksandra Usika promotieris Aleksandrs Krasjuks intervijā "YouTube" kanālam "Sportarena" ieskicējis sava klienta aptuveno honorāru gaidāmajā cīņā pret Taisonu Fjūriju.

Kā jau ziņots, ilgi gaidītais Fjūrija un Usika duelis jau atkal tika pārcelts uz vēlāku datumu, jo sparingā savainojumu guva britu bokseris. Tagad cīņa pārcelta uz 18. maiju.

Cīņa starp Usiku un Fjūriju ne velti tiek dēvēta par gadsimta cīņu, jo līdz šim pēdējo reizi boksa supersmagajā svarā čempionu tituli tika apvienoti 1999. gadā, kad to izdarīja Lenokss Luiss.

Krasjuks atklāj, ka Usiks par šo nozīmīgo cīņu tiks labi atalgots.

"Tas būs lielākais Usika karjeras līgums. Tā arī jābūt. Ja cīnies par absolūtā čempiona titulu supersmagajā svarā pret neuzvarētu bokseri, tā ir jābūt. Tā ir liela summa. Tas būs vairāk nekā 17 miljoni ASV dolāru, ko Vladimirs Kličko nopelnīja Maskavā par cīņu pret Povetkinu. Šī summa būs krietni lielāka," sacīja Krasjuks.

Ilgi gaidītais duelis ir pārcelts jau vairākas reizes. Kā lika noprast Saūda Arābijas boksa flagmanis Turki Alašihs, maijs varētu būt pēdējā iespēja, kad abi supersmagā svara cīkstoņi varētu tikties absolūtā čempiona titulcīņā.

Krasjuks norādīja, ka Usiks 18. maijā ringā dosies jebkurā gadījumā, neatkarīgi no pretinieka.

"Ja Fjūrijs atkal aizmuks, gatavs būs cits pretinieks, kuram cīņa ir ieplānota tajā pašā vakarā. Usiks sagatavosies savam pretiniekam. Kā jau tas notiek lielos cīņu šovos, ja kāds no galvenā dueļa dalībniekiem nevarēs piedalīties tajā, viņa vietā nāks cits. Ja arī šis cīkstonis kaut kāda iemesla dēļ nebūs spējīgs cīnīties, viņa vietā nāks vēl trešais bokseris," norādīja Usika promotieris.

37 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 21 cīņā un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem. Savā pēdējā cīņā viņš ar tehnisko nokautu uzveica Danielu Dubuā.

Savukārt Fjūrijs profesionālajā karjerā nav cietis zaudējuma rūgtumu, 35 aizvadītajās cīņās izcīnot 34 uzvaras. Vienu reizi viņš cīnījies neizšķirti pret Deonteju Vailderu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu