"Meitenei jāstrādā tad, ja ir neglīta vai stulba!" Latviešus pamatīgi "uzkurina" kādas jaunietes viedoklis (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alina Cardiae Photography/ Shutterstock

Sociālajos tīklos pulcējas cilvēki ar visdažādākajiem viedokļiem. Plašu rezonansi nu izpelnījies kādas jaunietes viedoklis par darbu un strādāšanu, pamatīgi sašķeļot viedokļus sociālo tīklu lietotāju vidū.

Vietnē "Twitter" kāds kungs dalījās ar jaunietes monologu, kur viņa, noprotams, "TikTok" dalījusies ar savām pārdomām par strādāšanu.

"Es negribu strādāt. Tā kā es nesaprotu, kāpēc man jāstrādā? Es nestrādāšu! Es esmu mēģinājusi strādāt 16 darbos. Visas tās vadības ir slimas. Ar galvu. Vadība ir ļoti nejauka visās darbavietās, jo es pieļauju domu, ka viņi paši ir ļoti nelaimīgi.

Es uzskatu to, ka vispār meitenēm nav jāstrādā. Ja tu neesi neglīta vai stulba. Bet, ja tev ar galvu viss ir kārtībā, - apprecies, dzemdē bērnus, sēdi mājās, uzraksti gatavošanas grāmatu, paņem trīs suņus, un dzīve ir skaista un brīnišķīga!

Es vispār nevaru sūdzēties par neko, es esmu tik laimīga, tā kā reāli!" video pauda jauniete. 

Sākotnēji daudzi pat neticēja, ka jaunietes paustais nav sarkasms, tomēr vairākas citas sievietes norādīja, ka šo jauno sievieti pazīst un viņai patiešām ir tādi uzskati. 

Sociālie tīkli burtiski "uzsprāga" ar viedokļiem par jaunietes pausto, daudziem neslēpjot aizkaitinājumu par šādu publisku paziņojumu.

Citi gan nesaprata nosodījumu, ko tik daudzi veltīja jaunietes virzienā, sakot, ka viņa vismaz zina, ko vēlas.

Citi gan pievērsa uzmanību pārējām detaļām un jokoja par dzirdēto.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu