Noskaties Bišu masveida uzbrukums pārtrauc Alvaresa un Zvereva cīņu par vietu Indianvelsas turnīra pusfinālā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Piektdien, 15. martā, notikušo Indianvelsas "ATP 1000" turnīra ceturtdaļfināla maču starp starp Aleksandru Zverevu un Karlosu Alkarasu pārtrauca negaidīta bišu invāzija.

Bijušais ranga līderis Alkarass visai pārliecinoši ar 6-3 un 6-2 uzveica krievu tenisistu Zverevu, iekļūstot Indianvelsas turnīra pusfinālā, kur viņam jātiekas ar itāli Janiku Skineru.

Tomēr šis mačs uz vairāk nekā divām stundām tika pārtraukts jau pēc nepilnām 20 minūtēm. Alkarass pēkšņi sāka atgaiņāties no bitēm, pirms metās prom no korta.

Sākotnēji tika ziņots, ka mačs neatsāksies, bet tad kāds apkalpojošā personāla vīrietis bez aizsargekipējuma metās cīņā ar bitēm.

Pēc mača Alkarass neslēpa, ka notikušais viņu pamatīgi pārsteidzis.

"Tas bija jocīgi. Nekad ko tādu kortā nebiju redzējis. Kad aizbēgām no korta, bišu invāziju vērojām televizorā. Pasmējāmies par to. Man tas šķita smieklīgi. Šo spēli cilvēki atcerēsies bišu, nevis tenisa dēļ," sacīja spāņu tenisists.

Otrā Indianvelsas turnīra pusfinālā tiksies mājinieks Tomijs Pols (ATP 17.), kurš ar 6-2, 1-6, 6-3 pieveica ranga devīto numuru Kasperu Rūdu no Norvēģijas, un krievs Daņiils Medvedevs (ATP 4.), kurš ar 7-5, 6-4 uzvarēja pasaules septīto raketi Holgeru Rūni no Dānijas.

Turnīrs Indianvelsā cietā seguma kortos norisināsies līdz 17.martam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu