Ukraiņu bēgles slepkavība Vācijā: atrasts jaundzimušais mazulis un vēl viena upura līķis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @anno1540/'X"

Aptuveni pirms divām nedēļām Reinas krastā netālu no Hokenheimas tika atrasts 27 gadus vecas sievietes līķis. Turpinājās intensīvas meklēšanas operācijas, lai atrastu gan viņas māti, gan jaundzimušo. Zīdaini izdevās atrast pagājušajā nedēļā, bet 20. martā Reinas ūdeņos atrasts arī noslepkavotās ukrainietes 51 gadu vecās mātes līķis, ziņo Vācijas mediji.

Aptuveni pirms divām nedēļām Reinas krastā netālu no Hokenheimas tika atrasts 27 gadus vecas ukrainietes līķis. Izmeklētāji sāka nogalinātās sievietes mātes un tobrīd piecas nedēļas vecās meitiņas meklēšanu.

27 gadus vecā ukraiņu bēgle bija dzīvojusi kopā ar savu māti un bērnu bēgļu mītnē Reinas-Nekāras rajonā.

Saskaņā ar policijas paziņojumu, pagājušajā nedēļā arestēti divi aizdomās turamie, kuri bijuši nogalināto sieviešu paziņu lokā.

Izmeklētāji pieļauj, ka abi nogalinājuši mazuļa vecmāmiņu 6. marta vakarā un dažas stundas vēlāk arī mazuļa māti.

43 un 44 gadus vecie aizdomās turamie tika aizturēti pagājušajā trešdienā. Šobrīd viņi atrodas apcietinājumā. Pie viņiem atrasts zīdainis, dzīvs.

Saskaņā ar prokuratūras teikto, meitenīte, kura ir vien dažas nedēļas veca, nav cietusi. Tagad viņa nogādāta nepilngadīgo labklājības biroja aprūpē.

Laikrakstā "Bild" sestdien izskanēja informācija, ka arestētie ir precēts pāris. Ziņojumā teikts, ka abi pēdējo mēnešu laikā kaimiņiem un kolēģiem stāstījuši par viņu pašu meitas it kā gaidāmo piedzimšanu.

Izteikti minējumi, ka viņi sievieti nogalinājuši, lai iegūtu bērnu savā aprūpē. Ne policija, ne prokuratūra šo informāciju neapstiprina.

Sākotnēji policija uzskatīja, ka jaunietes māte, 51 gadu vecā Marina Stešenko, bijusi savas meitas slepkavības lieciniece. Pirms mirstīgo atlieku atrašanas viņa uzskatīta par bezvēsts pazudušu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu