FSB direktors: arestēti visi teroristi, kas uzbruka koncertzālei "Krokus Siti Holl" (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas Federālā drošības dienesta (FSB) direktors Aleksandrs Bortņikovs informējis diktatoru Vladimiru Putinu, ka aizturētas 11 personas, kas turētas aizdomās par terorakta koncertzālē "Krokus Siti Holl" Maskavā organizēšanu. To vidū ir arī visi četri šāvēji, vēsta Krievijas neatkarīgais izdevums "Meduza". 

Par šo informāciju ziņo "Interfax", atsaucoties uz Kremļa preses dienestu. Bortņikovs teicis Putinam, ka patlaban notiek teroristu līdzgaitnieku identificēšana. 

Jau ziņots, ka nogalināto skaits apšaudē un ugunsgrēkā, kas piektdien notika netālu no Maskavas esošajā koncertzālē "Krokus Siti Holl", ir pieaudzis līdz vairāk nekā 60 cilvēkiem, sestdienas rītā paziņoja Krievijas Izmeklēšanas komiteja.

Ziņu aģentūra "Interfax" citēja drošības dienestu teikto, ka divi līdz pieci uzbrucēji, "kas valkāja taktiskās uniformas un nēsāja automātiskos ieročus", vispirms atklāja uguni uz apsardzes darbiniekiem pie ieejas, bet pēc tam sāka šaut uz klausītājiem.

Apmēram 100 cilvēku aizbēga caur teātra pagrabstāvu, bet citi patvērās uz jumta, paziņoja Ārkārtas situāciju ministrija savā "Telegram" kanālā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu