VIDEO Bauskas iedzīvotāja jau divus gadus nav atguvusi naudu par nenotikuša pasākuma biļetēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Bauskas iedzīvotāja Anna pirms diviem gadiem iegādājusies biļetes uz ledus šovu "Riekstkodis un tumsas valdnieks". Šovam bija jānotiek pirms diviem gadiem, taču tas pārcelts. Pagājis vēl gads, bet ilgi gaidītais pasākums atcelts uz vēl nenoteiktu laiku. Anna joprojām nevar atgūt iztērēto naudu par biļetēm, vēsta TV3 raidījums "Bez tabu". 

Pirmo reizi pasākums pārcelts, jo tā mākslinieki nav varējuši šķērsot Latvijas robežu – visiem bijusi Krievijas pilsonība.

Šī neesot pirmā reize, kad pasākuma rīkotājs SIA "PRO EVENT" nonācis patērētāju tiesību aizstāvju lokā.  Aizstāvji aicina uzrakstīt iesniegumu ikvienam biļešu pircējam, kurš nav atguvis samaksāto naudu. Pēc šī brīža informācijas uzsākts "PRO EVENT" likvidācijas process. 

"Uzņēmums klientiem jau ir samaksājis lielāko daļu naudas atmaksas, joprojām ir problēmas ar dažiem pircējiem, kuri neiesniedza nepieciešamos dokumentus, taču tas tika atrisināts, uz doto brīdi uzņēmuma konts ir bloķēts ar Uzņēmumu reģistra lēmumu. Esam iesnieguši nepieciešamos pieteikumus darbu atjaunošanai, lai pilnībā samaksātu klientiem par atceltajiem pasākumiem," norāda "PRO EVENT" pārstāvji.

Savukārt SIA "Biļešu Serviss" norāda, ka pirms sadarbības uzsākšanas ar jebkuru organizatoru tiek pārbaudīts, vai visas pasākuma organizēšanā iesaistītās personas nav pakļautas Latvijas, Eiropas Savienības vai ASV sankcijām. Tāpat tiekot pārbaudīts, vai uzņēmumam nav nodokļu parādu un vai ir iepriekšēja pieredze pasākumu organizēšanā.

"Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas pasākumam "Riekstkodis" organizators veic naudas atmaksu patērētājiem, kā arī paši esam saņēmuši vien atsevišķu patērētāju jautājumus par naudas atgriešanas procesu, sūdzības nav bijušas," norāda uzņēmuma pārstāvji.

Vairāk skaties sižetā!

VIDEO: "Bez tabu" sižets

Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas pasākumam “Riekstkodis” organizators veic naudas atmaksu patērētājiem, kā arī paši esam saņēmuši vien atsevišķu patērētāju jautājumus par naudas atgriešanas procesu, sūdzības nav bijušas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu