"Satikšanās mums bija liktenīga." Aktrise un komponiste Zane Dombrovska atklāj, kā tika pie mīlestības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Aktrise un komponiste Zane Dombrovska izdevumam "Ievas Stāsti" pastāstīja par iepazīšanos ar savu vīru Gunti, ar kuru šovasar svinēs piekto kāzu jubileju.

Šovasar apritēs pieci gadi, kopš Zane iestūrēja laulības ostā. Izrādās, ka iepazīšanās ar vīru Gunti, kurš darbojas nekustamo īpašumu jomā, ir bijusi pavisam nejauša. "Mēs iepazināmies mājas ballītē. Satiku viņu Ināras Sluckas dzimšanas dienā. Guntis ir liels teātra mākslas un mūzikas cienītājs. Savulaik pats spēlējis trombonu. 

Satikšanās pie Ināras mums bija liktenīga. Viņa ir tāda kā mūsu attiecību krustmāte. Pati nenojauzdama, Ināra tika pie savedējas lomas.

Tieši tik vienkārši tas notika. Kopā ar Gunti es izjūtu, ka kļūstu labāka, kas man ir ļoti svarīgs kritērijs. Un otrs – kopā ar viņu es pati sev patīku labāk.

Mēs, protams, visu laiku nedzīvojam kā medusmaizē. Dzīve visu laiku sagādā sarežģījumus un izaicinājumus, kas mūsu abu raksturiem rada pārbaudījumus, bet tos izturam.

Abi dzimuši Žurkas gadā. Guntis ir 12 gadus vecāks par Zani.

"Mums abiem ir sava pagātne, esam to pieņēmuši, un ar to ir jāsadzīvo. Viņam ir laba gaume, kas man ir svarīgi, un gaumes zonas mums sakrīt. Apprecējāmies 2019. gada 10. jūlijā. Man nebija nekādu šaubu, ka es pieņemšu vīra uzvārdu.

Man tas bija svarīgi. Dokumentos esmu Učelniece, publiskajā un skatuves lietošanā paliku Dombrovska.

Esmu laimīga, ka pieņēmu vīra uzvārdu, un laimīga, ka Guntis Učelnieks ir mans vīrs."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Zane ar vīru saimnieko Bakhaužu muižā, kurā veido jaunu kultūrtelpu – Skaņu muiža 360 – un Latvijā pirmo stacionāro ambisoniskās skaņas koncertzāli, lai jau aprīlī tajā prezentētu mūzikas albumu un vasarā tās ainavisko vidi atvērtu skaņu ekskursijām. 

Foto: "Skaņu muižas 360" atvērto durvju diena

Vairāk lasiet izdevuma "Ievas Stāsti" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu