VIDEO Traģiskā negadījumā pie Garkalnes apgāzies kravas auto. Viens bojāgājušais

Apollo.lv
Papildināts 17:23, 5. aprīlis, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Sadursme/"Instagram"

5. aprīļa pēcpusdienā pirms Garkalnes, virzienā no Rīgas uz Siguldu avarējusi kravas automašīna, liecina vietnes "Sadursme" publicētais video sociālo tīklu platformā "Instagram". Valsts policija apstiprina, ka negadījumā bojā gājis viens cilvēks.

Kā redzams video, notikuma vietā atrodas Valsts policijas amatpersonas, automašīna apgāzusies uz sāniem. Ieplaisājis tās vējstikls un izbirusi iekrautā krava.

Valsts policija norāda, ka pēc likumsargu esošās sākotnējās informācijas šodien, 5. aprīlī, Ropažu novadā, Garkalnes pagastā, uz autoceļa A2 Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža (Veclaicene), 9.km no ceļa braucamās daļas nobrauca kravas automašīna un apgāzās.

Negadījuma vietā no kravas automašīnas izbira krava. Satiksme notikuma vietā ir apgrūtināta. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī Valsts policija (VP) uz Latvijas ceļiem apturējusi desmit autovadītājus alkohola reibumā un vienu - narkotisko vielu ietekmē, liecina VP apkopotā informācija.

Astoņi no pieķertajiem dzērājšoferiem bijuši stiprā reibumā - alkohola koncentrācija viņu organismā pārsniegusi 1,5 promiles, par ko ir paredzēta kriminālatbildība un papildus sodam tiek konfiscēta arī automašīna, ja tā pieder pārkāpējam. Ja spēkrats pašam dzērājšoferim nepieder, tad no viņa papildus sodam piedzen naudas summu, kas var sasniegt vadītā transportlīdzekļa tirgus vērtību.

Četri dzērājšoferi un viens narkotiskās vielas lietojušais autovadītājs apturēts Rīgas reģionā, bet pa diviem dzērājšoferiem pieķerti uz ceļiem Latgalē, Vidzemē un Zemgalē.

Diennakts laikā VP ceļu satiksmes jomā kopumā fiksējusi 514 administratīvos pārkāpumus, tostarp konstatēti 199 atļautā braukšanas ātruma pārkāpumi un pieķerts viens agresīvs braucējs, liecina policijas apkopotie dati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu