VIDEO Latviete atklāj, cik izmaksā kāzas Lasvegasā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Alise Saltā-Ozols/@alisepalise/Instagram

TV3 sarunu raidījumā "Zilonis studijā" ar savu kāzu pieredzi dalījās Alise Saltā-Ozols, kura laulības ostā iestūrējusi Lasvegasā. 

Plāns par kāzām divatā Lasvegasā pārim atnācis spontāni. Nākamajā vakarā pēc saderināšanās Alisei sākusies "neliela panika" par lielās dienas plānošanu.

"Tu sāc rēķināt, domāt un tāmēt, un tev piezogas tāda panika, jau mazliet trauksme," viņa saka. "Man likās, ka es domāšu un plānošu un kādā brīdī trauksme pazudīs un varēšu izbaudīt skaistāko laiku manā dzīvē. Tas nenotika trīs mēnešus." 

Pēc trim mēnešiem, kas pavadīti, raizējoties par kāzu plāniem, Alise līgavainim jokojoties izteikusi piedāvājumu apprecēties Lasvegasā. Joks pārvērties nopietnā idejā un ticis īstenots. 

Naudu krāt kāzām pāris sācis jau laicīgi, vēl nezinot, kādi būs konkrētie plāni. 

"Tu izvēlies kapelu. Mēs atradām, kur ir labākās atsauksmes. Viņiem ir sagatavotas kāzu paketes, ko var izvēlēties," stāsta Alise. "Tā kā mēs braucām divatā, es izvēlējos visdārgāko. Tā bija 700 [ASV] dolāri, kurā iekļauti ziedi, fotogrāfs, telpas, ceremonijas vadītājs, dokumenti. Principā viss. Arī mašīna, kas aizbrauc pakaļ un atved. Viss ir iekļauts. Bet to var izdarīt arī par 300 dolāriem un vēl mazāk."

Pēc kāzām pāris devies mēnesi garā ceļojumā. 

"Budžetā ietilpa viss, sākot ar biļetēm, dokumentiem, kleitām, gredzeniem, viesnīcām, visu, ko vien var iedomāties. Tie bija 17 000, kas aizgāja tā mēneša laikā," atklāj Alise. "Bet tā aizvien bija mazāka summa, nekā bija tajā divu dienu tāmē kāzās Latvijā."

Viņa gan atzīst, ka sanāca nedaudz pārtērēties, jo pāris iepriekš bija lēsis, ka kopumā par kāzām un mēnesi garo medusmēnesi iztērēs 14 000 dolāru.

Vairāk skaties raidījumā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu