"Jārāda sava skūpstīšanās tehnika." Anglijas futbola leģenda atklāti par neganto pratināšanu ģērbtuvēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pīters Kraučs
Pīters Kraučs Foto: AFP / Scanpix

Bijušais Anglijas izlases futbolists Pīters Kraučs savā podkāstā atminējās laikus, kad viņam Totenhemas "Hotspur" kluba ģērbtuvēs bija jāpārcieš visai nešpetnas pratināšanas sesijas.

Gan amatieru, gan sporta ģērbtuvju runas pilnībā līdz plašākai sabiedrībai nenonāk teju nekad. Bet ir skaidrs, ka ģērbtuvju sarunās tiek cilāti visdažādākie temati. 

Tāpat profesionālā sporta komandās dažādi tiek nerroti tieši jaunie spēlētāji. Kraučs savā podkāstā atminējās piedzīvoto, kad viņš vēl atbilda šim statusam.

"Atminos, ka Totenhemas ģērbtuvē devos pakaļ saviem apaviem, kad kāds no komandas biedriem vaicāja, kāda ir mana seksa dzīve. Un tev ir jāstāv 20 pirmās komandas spēlētāju priekšā un jāatbild: "Nu, pagaidām man tādas nav."

Tad man prasīja, vai man ir draudzene. Vai esmu skūpstījies? Visi ņirgājas, bet man tur joprojām ir jāstāv un jāatbild uz jautājumiem par saviem "sasniegumiem" ar pretējo dzimumu. Nav nekā sliktāka. Traki, traki," sacīja Kraučs.

Bijušais futbolists arī atklāja, ka viņam nācies veikt demonstrācijas: "Bija jārāda sava skūpstīšanās tehnika. Tas nebija pareizi. Ceru, ka mūsdienās kas tāds vairs nenotiek."

43 gadus vecais Kraučs savu debiju "Hotspur" rindās piedzīvoja 1998. gadā. Spēlētāja gaitas britu futbolists noslēdza 2019. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu