VIDEO Šovā "Amors" negaidīts pavērsiens. Pievienojas jauna dalībniece

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no šova "Amors"

​Mīlas šova "Amors" piektā sērija nāk ar jaunumiem – šovam pievienojas vēl viena dāma – 25 gadus vecā rīdziniece Liene Leitāne.

Pavadot jautru vakaru, dalībniekus pārsteidz negaidīts notikums – pēkšņi kompānijai pievienojas jauna dalībniece. Tā ir Liene Leitāne, kuru cītīgākie Go3 skatītāji varētu atpazīt kā vienu no Mika Ozoliņa šova "50 dolāru randiņš" dalībniecēm.

Lieni piesaista par sevi pārliecināti un pašpietiekami vīrieši, kas dara, nevis tikai runā. Viņas ideālajam vīrietim jāpiemīt labai humora izjūtai, spējai sadzirdēt, sajust un saprast sievieti, viņam jābūt vīrišķīgam, bet tajā pašā laikā maigam un mīļam.

Izrādās, dalībniece Madlēna ar jaunpienācēju ir pazīstamas dzīvē. Arī Mārtiņš atzīstas, ka satikšanās šovā nav viņa pirmā redzēšanās ar Lieni. Viņi savulaik saskatījušies iepazīšanās lietotnē "Tinder".

Kā iespējamo partneri jaunā dalībniece izvēlētos Kristapu, taču viņai uzreiz ir skaidrs, ar kuru puisi viņai, visdrīzāk, nekas nesanāks. Kā zināms, šobrīd Kristaps ir pārī ar Ļubu, bet jaunajā sērijā Ļuba par savu izvēli tik pārliecināta vairs nav.

Arī citu dalībnieku vidū radusies dzirkstele – Madlēnai jau iepriekš Mārtiņš simpatizēja. Mārtiņš nav vēlējies jaukties viņas un otra Mārtiņa attiecībās, tāpēc nešķita ieinteresēts, bet nu abi ļāvās skūpstiem. 

Jau vēstīts, ka šajā nedēļā tapa skaidrs, ka šova dalībnieki Liene un Juris kļuvuši par pāri arī dzīvē. TV3 komentēja, vai šova iznākums jau atklāts pirms laika.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu