Policisti Rīgā aiztur ārzemnieku, kurš "Telegram" kanālā tirgojis narkotikas. Atņemtas dažādas vielas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts policija

Mēneša sākumā, 4. aprīlī, likumsargi, veicot procesuālās darbības, Rīgā aizturēja kādu ārvalsts pilsoni, kura dzīvesvietā kratīšanas laikā tika atsavinātas dažādas narkotiskās vielas, ziņots Valsts policijas tīmekļa vietnē.

4. aprīlī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu pārvaldes Kriminālpolicijas biroja 2. nodaļa sadarbībā ar Valsts policijas Speciālo uzdevumu bataljonu un Valsts ieņēmumu dienesta muitas kinologu ar dienesta suni Rīgas centrā aizturēja kādu 2000. gadā dzimušu vīrieti saistībā ar narkotisko vielu tirdzniecību lietotnē “Telegram”.

Tika veikta kratīšana personas dzīvesvietā, kur atsavināti 100 grami marihuānas, 16 MDMA tabletes, 160 klonazepāma tabletes, trīs iepakojumi ar baltu graudainu vielu, kas, iespējams ir narkotikas, kā arī elektroniskie svari.

Tiesa vīrietim piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253.1 panta pirmās daļas, proti, par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos, glabāšanu, pārvadāšanu vai pārsūtīšanu realizācijas nolūkā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu realizēšanu. Par šāda nozieguma izdarīšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no diviem līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu