"Mēģinām turēties kopā arī grūtos brīžos." Aktrise Leonarda Ķestere par attiecībām ar bijušo vīru Ģirtu Ķesteri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čukrste, Evija Trifanova/LETA

Populārais un skatītāju mīlētais aktieris Ģirts Ķesteris savu 60. dzimšanas dienu atzīmēja ar īpaši viņam rakstītu dramaturģes Aivas Birbeles lugas "Vīrietis, kurš gaida" iestudējumu, ar kuru priecēja vairākās Latvijas pilsētās. Arī viņa bijusī sieva, aktrise Leonarda Ķestere-Kļaviņa bija klāt šajā notikumā un pastāstīja, kādas ir abu attiecības. 

Šā gada 14. februārī, kas ir Ķestera dzimšanas diena, Siguldā norisinājās iestudējuma "Vīrietis, kurš gaida" pirmizrāde, pulcējot kuplu sveicēju pulku. Un šajā notikumā viņu atbalstīja arī viena no viņa dzīves nozīmīgākajām sievietēm – Leonarda Ķestere-Kļaviņa.

Aktieri Ģirtu Ķesteri ar bijušo sievu Leonardu Ķesteri-Kļaviņu saistot ne tikai siltas un draudzīgas attiecības, bet arī rūpes par mazmeitu un ģimenes saišu stiprināšanu.

Leonardas un Ģirta dēls režisors Pauls Ķesteris vecākiem jau dāvājis mazmeitu Almu Helēnu. Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Ķestere atklājusi, kas visvairāk vieno ģimeni: "Mēs esam pārņemti ar savu mazmeitu, kura mūs visus vieno. Un mums ir tik daudz darāmā, ka knapi spējam visu paveikt laikā!"

Vaicāta par viņas un Ģirta attiecībām un abu vienotību, aktiera bijusī sieva saka: "Mēs savus pienākumus viens pret otru ļoti labi apzināmies. Mums nemaz nav tāda brīvā laika, ko pavadīt kopā, jo abi kā vājprātīgi strādājam. Mēs esam vecāmāte un vecaistēvs, kas – tieši tāpat kā tad, kad bijām mamma un tētis, – ņemamies kā traki, lai visu izdarītu vietā un laikā. Un mēģinām turēties kopā arī grūtos brīžos."

Leonardai un Ģirtam ir kopīgs dēls Pauls.

Ķesterim ir arī meita, kura nāca pasaulē, kad viņš bija attiecībās ar aktrisi Aiju Dzērvi.

Ķesteris nesen viesojās arī Apollo.lv raidījumā "Sirdslietas", kur ļoti atklāti dalījās pārdomās par attiecībām. Viņš atklāja vīriešu noslēpumus, savu skatījumu uz attiecībām un runāja arī par bildinājumiem, kurus paņēmis atpakaļ.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 16. aprīļa numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu