"Apple" plāno novērst "iPhone" modinātāju problēmu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ExpressTechie/ "X"

"Apple" apgalvo, ka strādā pie tā, lai ātri novērstu problēmu, kuras dēļ daži "iPhone" modinātāji neskan, tādējādi negaidīti sagādājot gulošajiem lietotājiem nepatīkamu pārsteigumu – aizgulēšanos, vēsta BBC. 

Daudziem cilvēkiem tālrunis ir neaizstājams modinātājs, un cilvēki, kuri aizgulējās, vērsās plašsaziņas līdzekļos, lai izteiktu savu viedokli.

Kāda "TikTok" lietotāja sūdzējās, ka viņa ir iestatījusi "apmēram piecus modinātājus", bet tie nav atskanējuši.

Uzņēmums "Apple" ir apstiprinājis, ka ir informēts par šo problēmu, taču pagaidām nav paskaidrojis, kas to izraisa un ko lietotāji var darīt, lai izvairītos no aizgulēšanās.

Nav arī skaidrs, cik daudz cilvēku ir skārusi šī problēma un vai tā attiecas tikai uz konkrētiem "iPhone" modeļiem.

Tā kā nav oficiāla labojuma, tie, kas zaudē miegu šīs problēmas dēļ, var izmēģināt dažus vienkāršus risinājumus.

Viens no tiem ir pasargāt sevi no cilvēciskas kļūdas - tāpēc divreiz pārbaudiet tālruņa modinātāja iestatījumus un pārliecinieties, ka skaļums ir uzlikts.

Taču citi ir norādījuši uz "Apple" dizaineriem, sakot, ka pie vainas varētu būt "iPhone" "uzmanības funkciju" dīvainība. Kad šīs funkcijas ir aktīvas, "iPhone" var pārbaudīt, vai cilvēks pievērš uzmanību ierīcei, un automātiski rīkoties, piemēram, samazināt paziņojumu, tostarp modinātāju, skaļumu.

Šī funkcija pieejama "iPhone X" vai jaunākos modeļos un "iPad Pro" 11 collu vai "iPad Pro" 12,9 collu modelī, norāda "Apple". 

"Apple" cer problēmu ātri novērst. Taču līdz tam klientiem, iespējams, nāksies notīrīt putekļus no retro ierīcēm un nomainīt "iPhone" modinātāju pret uzticamāku.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu