Ņujorkā sācies vēsturiskā Bruklinas tilta remonts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Ņujorkā jūnija sākumā sācies vēsturiskā Bruklinas tilta remonts. Tas ir viens no vecākajiem tiltiem ASV, kas savieno Bruklinu un Manhetenu, vēsta «Lenta.ru».

Tilta remonts ilgs vismaz četrus gadus un Ņujorkai tas izmaksās aptuveni 500 miljonus ASV dolāru.

Ņujorkas varas iestādes apgalvo, ka pateicoties tilta remontam, tiks radītas jaunas darbavietas, tomēr skeptiķi šādiem apgalvojumiem ticēt atsakās.

Bruklinas tiltam vizuālo skatu atjauno ik pa laikam. Lai gan kosmētiskais remonts tiek veikts regulāri, pēdējo gadu laikā atklājies, ka tam nepieciešams pamatīgāks remonts.

Pirmo reizi desmit gadu laikā strādnieki plāno pilnībā atjaunot tilta krāsu. Tāpat tiks atjaunotas tilta konstrukcijas, bet pavisam novecojušās tiks nomainītas ar jaunām.

Tiltam arī tiks uzlabota caurlaidības spēja un paplašināti piebraucamie ceļi, kas ved uz tiltu – šādi projekta autori cer mazināt ierastos sastrēgumus.

Projekta autori apgalvo, ka tilta remonts iedzīvotājiem neērtības neradīs, jo lielākā daļa remontdarbu noritēs nakts stundās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu