Cauņa: Pret «Kriļja sovetov» gūtie vārti ir skaistākie manā klubu karjerā (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas komandu Maskavas CSKA pārstāvošā Latvijas izlases pussarga Aleksandra Cauņas vārtu guvums pret Samāras «Kriļja sovetov» ir skaistākais viņa klubu karjerā, uzskata futbolists.

Cauņa svētdien pārspēja pretinieku vārtsargu ar sitienu no aptuveni 30 metriem

«Manā klubu karjerā šie vārti droši vien ir skaistākie,» Cauņa izteicās intervijā laikrakstam «Sport-Ekspress». «Bet izlases sastāvā esmu guvis skaistus vārtus pret Gruziju un Šveici. Šis trijnieks izceļas.»

Cauņa skaidroja, ka šobrīd viņš ir labā sportiskajā formā, jo kārtīgi pastrādājis starpsezonā. «Tāpat svarīga ir trenera uzticēšanās un veiksme. Šajā epizodē bija acīmredzams, ka nepieciešams sist.»

Kā ziņots, Cauņa guva vārtus otrajā Krievijas premjerlīgas spēlē pēc kārtas.

Ar 12 punktiem sešās spēlēs CSKA komanda Krievijas čempionāta kopvērtējumā pakāpusies uz ceturto vietu, bet līderu godā ir pagājušās sezonas čempionvienība Sanktpēterburgas «Zenit» un Groznijas «Terek», kas izcīnījušas pa 13 punktiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu