Latvijas hokejistes PČ otrajā spēlē zaudē mājiniecēm (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas sieviešu hokeja valstsvienība pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīra otrajā mačā otrdienas vakarā ar 4:7 (1:2, 2:3, 1:2) piekāpās turnīra saimniecei Norvēģijai.

Jau 7. minūtē Latvijas izlase bija nokļuvusi iedzinējos ar rezultātu 0:2, turpinājumā Latvijas hokejistes spēja pietuvoties līdz 1:2, 3:4 un 4:5, tomēr neizšķirtu panākt tā arī nespēja.

Trešā perioda vidū Latvijas izlases otra jaunākā spēlētāja Līga Miljone pēc jaunākās spēlētājas Annas Kubliņas piespēles panāca 4:5, tomēr jau desmit sekundes vēlāk Laila Dekmeijere-Trigubova nopelnīja noraidījumu, ko pretinieces izmantoja un noturēja uzvaru.

Rezultatīvākā Latvijas izlasē ar diviem gūtiem vārtiem bija Ieva Pētersone, bet pa reizei precīzas bija Miljone un Iveta Koka.

Kā ziņots, pirmajā spēlē svētdien Latvija ar 0:5 piekāpās Japānai, bet Norvēģija savā pirmajā mačā ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Austriju.

Pēc divām kārtām Latvijas izlase ir vienīgā, kura vēl nav izcīnījusi nevienu punktu, bet līderes ar pieciem punktiem ir Norvēģija un Dānija.

Pasaules čempionātā, kas ilgs līdz 13. aprīlim, Latvijai būs jāsacenšas arī ar Slovākiju, Austriju un Dāniju.

Divas pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas spēcīgākās turnīra komandas iekļūs augstākajā divīzijā, bet vājākā no sešām komandām pēc gada spēlēs pirmās divīzijas B grupā.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu