Jūrmalā notiks vairāki saulgriežu ielīgošanas pasākumi (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien un rīt, 23.jūnijā, Jūrmalā norisināsies vairāki vasaras saulgriežu ielīgošanas pasākumi, aģentūru LETA informēja Jūrmalas Kultūras centra Sabiedrisko attiecību nodaļas darbiniece Sanija Jurenase.

Šovakar, sākot no plkst.18.30, Majoros, Horna dārzā, sāksies Vasaras saulgriežu ielīgošana ar radošo kolektīvu priekšnesumiem, jāņusieru un alu.

Ielīgošanas pasākums turpināsies Dzintaru koncertzālē plkst.20 ar īpašu vasaras saulgriežiem veltītu koncerta programmu, kurā piedalīsies grupa «Iļģi», solisti Kristīne Kārkle-Puriņa, Dainis Skutelis, Jānis Almanis, Rita Lazare, Jūrmalas apvienotais koris, Jūrmalas deju kolektīvi «Vēlreiz», «Tapa», «Zālīte» un koncerta viesi - deju kolektīvs «Liesma». Vakara noslēgumā pēc koncerta būs iespēja doties uz Dzintaru pludmali, lai romantiskā noskaņā pie ugunskuriem sagaidītu saules rietu kopā ar pūtēju orķestra «Jūrmala» dalībniekiem.

Savukārt rīt, 23.jūnijā, sākot no plkst.22, Mellužu estrādē būs «Līgo vakars - Jāņu nakts balle» ar alu, sieru un ugunskuru. Par mūziku un noskaņojumu visas nakts garumā rūpēsies grupa «Apvedceļš» un «Tu La' Mōrs».

Ieeja visos pasākumos būs bez maksas.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu