Daugavpilī automašīna notriec bērnu un aizbrauc no notikuma vietas (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alex Pănoiu, CC BY-SA 2.0

Vakar Daugavpilī vieglā automašīna notrieca piecus gadus vecu zēnu un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Grodņas ielā automašīna «Honda Civic» notrieca 2009.gadā dzimušu zēnu, kurš šķērsoja brauktuvi ārpus gājēju pārejas. Pēc negadījuma automašīna no notikuma vietas aizbrauca. Cietušais bērns ar traumām nogādāts slimnīcā. Vēlāk policijas darbinieki atrada vainīgo automašīnu un saistībā ar šo negadījumu pārbaudīja 1958.gadā dzimušu sievieti.

Savukārt Rīgā, Maskavas ielā, 1995.gadā dzimis iereibis gājējs ieskrēja tramvajā, kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis. Gājējs ar galvas traumu nogādāts slimnīcā.

Jūrmalā, Strēlnieku prospektā, 1984.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Volvo V70» izbrauca no pagalma un notrieca gājēju, 1963.gadā dzimušu sievieti, kura pārvietojās pa ietvi. Ārsti cietušajai konstatēja dažādas traumas.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 17 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 12 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniegusi atļauto normu. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēts viens autovadītājs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu