PSG katrs futbolists par triumfu Čempionu līgā saņems miljonu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Francijas čempionvienības Parīzes «Saint-Germain» (PSG) futbolisti katrs saņems vienu miljonu eiro, ja šosezon triumfēs UEFA Čempionu līgas turnīrā, vēsta Francijas mediji.

Tiek vēstīts, ka par šādu prēmiju ar kluba vadību vienojies PSG līderis zviedrs Zlatans Ibrahimovičs.

Līdz ar to šī kļūs par vēsturē lielāko prēmiju futbola vēsturē. Pašreizējais rekords pieder Vācijas komandai Minhenes «Bayern». Par iepriekšējā sezonā gūto uzvaru Čempionu līgā katrs šī vācu kluba spēlētājs tika pie 800 000 eiro.

Tikmēr Spānijas granda Madrides «Real» futbolistiem par uzvaru Čempionu līgā piesolīti 500 000 eiro.

Kā zināms, PSG Čempionu līgas astotdaļfinālā divu spēļu summā uzveica Vācijas vienību Leverkūzenes «Bayer», bet ceturtdaļfinālu izloze norisināsies piektdien.

Līdz šim vienīgais Francijas klubs, kas triumfējis Čempionu līgā, ir Marseļas «Olympique», iegūstot prestižo trofeju 1993.gadā.

Vēl vietas Čempionu līgas ceturtdaļfinālā nodrošinājušas Londonas «Chelsea», Mančestras «United» no Anglijas, Madrides «Real», «Barcelona», Madrides «Atletico» no Spānijas un Minhenes «Bayern» un Dortmundes «Borussia» no Vācijas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu