Aizdomās par iespējamu šokējoša nozieguma pastrādāšanu ballītē aizturēts vienaudzis (86)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aizdomās par iespējamo jaunieša apliešanu ar degšķidrumu un aizdedzināšanu kādas ballītes laikā Ventspilī policija aizturējusi kādu 15 gadu vecu jaunieti, ceturtdien žurnālistiem pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona priekšnieks Normunds Grūbis.

Viņš sacīja, ka aizturētais ir dzimis 1997.gadā. «Tas gan vēl nenozīmē, ka aizturētais tiešām ir vainīgs,» uzsvēra VP pārstāvis.

VP pārstāvis teica, ka aizdomās turētais jaunietis pagaidām ir aizturēts uz 48 stundām un policija noskaidro viņa lomu notikušajā.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka pēc jauniešu organizētas ballītes Ventspilī trešdien kādā privātmājā smagus ķermeņa apdegumus guvis 14 gadu vecs zēns.

Grūbis paskaidroja, ka pašreizējā informācija liecina, ka cietušais jaunietis tika apliets ar degšķidrumu un aizdedzināts. Turklāt notikuma vietā ballīte norisinājusies jau otro dienu. Tajā klāt nav bijis neviens pieaugušais. Neskaidri ir arī jaunieša aizdedzināšanas motīvi.

Viņš arī norādīja, ka lielākā daļa jauniešu notikuma vietu bija atstājuši jau pirms policijas ierašanās, tāpēc pašlaik tiek veikts intensīvs darbs, lai apzinātu visus iesaistītos nepilngadīgos.

Pagaidām policija neatklāj, vai nepilngadīgie jaunieši ir lietojuši alkoholu vai narkotikas.

Grūbis arī neizslēdza iespēju, ka notikušajā varētu būt vainojami arī citi jaunieši.

VP aicināja vecākus sekot līdzi tam, ko dara viņu atvases, lai novērstu līdzīgus gadījumus.

Pēc mediķu teiktā, cietušais jaunietis guvis 28% ķermeņa apdegumu un turpmākai ārstēšanai pārvests uz Rīgu.

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu